Tempocykel: KM

Datum: augusti 6, 2020 Tid: 17:30 – 20:00 Plats: Ledbergskorset

Nu är det dags att göra upp om vem som är snabbast på cykel i NocOut.se

Vi kör som bekant starten vid Ledbergskorset mot Västerlösa och Mantorp, vändningen är ca 1,2 mil ut så det är 2,4 mil som ska köras så fort som man förmår.

Länk till Stravasegment https://www.strava.com/segments/4100130

Tävla mot din gamla tid! Eller mot kompisen som du vet är lika stark! Varför inte försöka ta en pallplats! Oavsett var man lägger ribban så är det riktigt kul att köra KM och tävla med glimten i ögat med och mot klubbkompisarna.

Max antal deltagare är 50 stycken, i mån av plats är även icke medlemmar välkomna att delta.

Om man ej är medlemmar i NocOut.se skriv upp er i ”ej KM”.

Anmälan är öppen fram till 12:00 på torsdag 6/8.

Anmälningslänk https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sTsTpnO62AzJ0b1PaLzkRwuHMeD2Bpxt_X96gxrbzeI/edit?usp=drivesdk

För dom som önskar kör vi en genomgång 17:45 med starttider mm, starttider kommer finnas tillgängligt i anmälningslänken på torsdag så man bara kan dyka upp ca 10 min innan sin starttid och säga till att man är på platts.

Första start kommer vara 18:00 så släpper vi sedan iväg er med 1 minuts mellanrum. Drafting är ej tillåten, kommer man ifatt framförvarande kör man om snyggt och fint med ca 1 meters marginal i sidled och man får hjälpas åt att få en lucka på minst 10 meter mellan cyklarna. Dvs den som blir omkörd får släppa av en aning så man inte följer med i suget bakom och den som kör om gör en fartökning för omkörningen som bör klaras av på ca 30 sekunder.

Det är begränsad parkeringsmöjlighet för bilar så cykla ut i största möjliga mån eller parkera i närheten tex Malmslätt.

Liten påminnelse så här i Coronatider om man har symptom eller är förkyld avstå från att köra KM annars följer vi  rådande rekommendationer med att hålla avstånd till varandra.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2020-08-03T08:58:03+02:00 februari 14th, 2020|