Triathlon

Datum: maj 24, 2022 Tid: 18:00 – 19:30 Plats: Kaga

Den här veckan samlas vi i Kaga: Samlingsplats.

För att delta behöver du en trafiksäker cykel, cykelhjälm och ett par löparskor. Vi rekommenderar också att ha våtdräkt till simningen. Tag med utrustning för att laga eventuell punktering.

Cyklingen sker på asfalt, löpningen delvis på asfalt och delvis grusväg. Simningen sker i vattnet. Passet går enkelt att anpassa för att passa just dig.

Genomgången av passet börjar klockan 18:00. Se till att ha våtdräkten på innan genomgången börjar.

Vi vill rekommendera en gemensam cykling ut till Kaga som avgår från Abisko-rondellen i stan klockan 17:20. Här gäller lagom tempo och fart efter kamrat, så att alla får en trevlig cykeltur ut.

 

Simning:

Petter har meddelat att det är hela 17 grader i vattnet! Men med risk för att det är en glädjemätning tar vi simningen utifrån hur det känns för dagen. Vi fokuserar på att känna på vattnet och försöka hitta kontroll och lugn i simningen. Ingen stress här.

Cykling:

Cykelbanan innehåller ett antal tekniska kurvor och vändpunkter – perfekt att testa på detta lite extra om du ska tävla kommande helger. Vi siktar inte på att ta kurvorna så snabbt som möjligt, utan målet är att ta ta dem kontrollerat och med självförtroende. Cyklingen mäter 12,8 km.

Löpning:

Löpningen är en vändbana längs en grusväg som vi kört flera gånger förut. Här får vi chans att mötas och heja på varandra. Sträckan är 2,9 km lång.

 

Ansvarig ledare: Niklas Åkerström

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2022-05-23T22:04:58+02:00 maj 22nd, 2022|