Triathlon

Datum: juni 14, 2022 Tid: 18:00 – 19:30 Plats: Ljung

Ikväll blir det lite extra fokus på simningen. Många av oss har tävlingar den kommande tiden och att då kunna få en kontrollerad och snygg start kan göra en stor skillnad på loppets utgång. Vi tränar lite extra på att dra nytta av varandra i vattnet genom att ”ligga på fötter”. Det ryktas om att man kan spara mycket energi genom att simma i klunga!

Efter simningen fortsätter vi med 14,2 km cykling och 4 km löpning. Vill du anpassa passet efter dina egna önskemål eller dagsform är det fritt fram att göra det. Kom och träna med oss!

För att delta på passet krävs som vanligt ingen avancerad utrustning. Det du behöver är en trafiksäker cykel, cykelhjälm och ett par löparskor. Använd gärna våtdräkt vid simningen. Vill du använda mer eller annan utrustning, så kör på det. Modifiera också passupplägget så att det passar dig själv om du vill det.

Vi samlas alltså i Ljung: Samlingsplats. Genomgången av passet börjar klockan 18:00. Se till att ha våtdräkten på innan genomgången börjar, om du ska använda våtdräkt det vill säga.

Vi vill rekommendera en gemensam cykling ut till Ljung som avgår från Abisko-rondellen i stan klockan 17:00. Här gäller lagom tempo och fart efter kamrat, så att alla får en trevlig cykeltur ut.

 

Simning:

400 m simning runt ”gula bojen”, fram till badbryggan vid Ljungbadet och tillbaka till starten.

Cykling:

7,1 km cykling runt Ljungsjön. Vi cyklar två varv.

Cykling runt Ljungsjön

Löpning:

Löpning 4 km runt samma bana som är den längsta löpningen vid vårt gamla swimrun-KM.

 

Ansvariga ledare: Erica Swahn

 

/Tri-sektionen

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2022-06-12T17:43:13+02:00 juni 12th, 2022|