Triathlon

Datum: juli 23, 2019 Tid: 18:00 – 20:00 Plats: Fridhem Haverland, Linköping

Tisdagar kör vi triathlon. Det är sen gammalt. Du ska vara ombytt och redo att köra igång klockan 18:00.

Denna vecka håller vi till i Kaga. Rättare sagt på tomten hemma hos en av våra klubbkompisar ett par simtag från Svartåforsbadet. Du hittar vägbeskrivningen här. Eftersom vi håller till på tomten hos en medlem så är ytan att parkera begränsad så samåk gärna. Det brukar vara populärt att cykla ut till passen. Samling är då klockan 17:00 vid Abiskorondellen. Observera dock att det inte är några ledare med.

Utrustning

Gillar man prylar så är triathlon den rätta sporten, men för att delta krävs inte wattmätare, tempohojen, triathlondräkt och allt som krävs. Det enda du behöver för att delta på våra triathlonpass är följande:

  • Våtdräkt
  • Cykel
  • Hjälm
  • Löparskor

Mer än så behöver du inte. Sen finns det såklart saker som är ”bra att ha”. Det vill säga simglasögon, vaselin (smörja in nacka då våtdräkten kan skava) badmössa, handduk (för att torka av fötterna efter simningen samt sig själv) och ombyte till efteråt. Har man inte en triathlondräkt så är det bra att ha med sig träningskläder att cykla samt springa i.

Passbeskrivning

En utförlig passbeskrivning kommer när det börjar närma sig träningsdags. En bra sak att komma ihåg är att våra pass är till för alla. Är du nybörjare. Välkommen till oss. Är du rutinerad, minst lika välkommen. Vi har plats för alla nivåer och ambitioner.

Vår pass är anpassningsbara. Känner du för att simma kortare, cykla kortare och löpa som planerat  så gör du det. Vi gör det här för att ha kul samt såklart få ett riktigt bra träningspass.

Ansvarig ledare: Mattias Törnqvist.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2019-05-31T09:30:12+02:00 maj 31st, 2019|