Triathlon: KM

Datum: juni 25, 2019 Tid: 18:00 – 20:30 Plats: Ljungbadet, Ljungsbro

Nyss hade vi en fantastik tävling i Linköping triathlon där vi var medarrangör. Kanske blev du inspirerad av allas framfart och vill testa på denna roliga sport där vi kombinerar tre grenar. Eller så är du mitt uppe i förberedelserna för IRONMAN 70.3 i Jönköping som går av stapeln om knappt två veckor. Oavsett vilket så är vårt klubbmästerskap i triathlon på sprintdistans det perfekta loppet för dig. Oavsett ambition och nivå.

För er som är nya i sporten så innebär en sprintdistans 750 meter simning, 20 kilometer cykling följt av 5 kilometer löpning. Helt genomförbart för alla.

Hålltider

Starten går klockan 18:00 vid Ljungbadet utanför Ljungsbro (vägbeskrivning finns länkad nedan). Senast klockan 17:45 måste man ha anmält sig och vara redo. Vill man föranmäla sig går det bra att göra det via den här länken: Föranmälan triathlon. Strax innan start, vid 17:50, kör vi en kort information om banan och upplägget.

Banbeskrivning

Har ni någon gång varit med på våra triathlonträningar i Ljung så kommer det inte vara några större överraskningar. Vi simmar i Ljungsjön, cyklar och springer på samma vägar som under träningarna. Den enda skillnaden är att vi startar och går i mål vid Ljungbadet.

Banbeskrivning över träningsbanan för triathlon ute i Ljung.

Tävlingsledare för dagen är Andreas Fröberg,

Vägbeskrivning: Ljungbadet, Ljungsbro

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2019-06-23T11:29:44+02:00 februari 15th, 2019|