Triathlon: säsongsavslutning

Datum: september 13, 2022 Tid: 18:00 – 19:15 Plats: Ekängen, Morotsvägen 1

Idag kör vi triathlon-tisdag! Eftersom detta är årets sista triathlon-tisdag bjuder vi på SAFT OCH BULLAR. Det blir man stark av.

Aktivitus kommer också och hälsar på oss för att presentera sig själva. Självklart ska vi se till att Aktivitusgänget också får träna lite. Kolla in deras erbjudande om träningsprogram till klubben.

Vill du anpassa passet efter dina egna önskemål eller dagsform är det fritt fram att göra det. Kom och träna med oss!

För att delta på passet krävs som vanligt ingen avancerad utrustning. Det du behöver är en trafiksäker cykel, cykelhjälm och ett par löparskor. Använd gärna våtdräkt vid simningen. Vill du använda mer eller annan utrustning, så kör på det. Modifiera också passupplägget så att det passar dig själv om du vill det.

Vi samlas i Ekängen på Morotsvägen 1: Samlingsplats Ekängen

Genomgången av passet börjar klockan 18:00. Se till att ha våtdräkten på innan genomgången börjar, om du ska använda våtdräkt det vill säga.

Vi vill rekommendera en gemensam cykling ut till Ekängen som avgår från Abisko-rondellen i stan klockan 17:20. Här gäller lagom tempo och fart efter kamrat, så att alla får en trevlig cykeltur ut.

Passupplägg

Det blir ett intervallfokuserat pass enligt 4-3-2. Fyra intervaller i vattnet, tre på cykeln och två löpandes.

Simning

Simningen sker rakt ut i Roxen för att vi ska kunna fokusera på att simma hårt, snarare än att sikta eller se upp för stenar. 100 hårda/effektiva/snygga armtag ut, och lugnt tillbaka. Sannolikt lättare att räkna andningar. Upprepa fyra gånger.

Cykling

Liknande upplägg som simningen. En sträcka med hård/effektiv/snygg insats och lugnare på vägen tillbaka. Upprepas tre gånger.

Löpning

Löpbanan är formad som en kanelbulle och löps hårt/effektivt/snyggt i ena riktningen. Lugnt tillbaka och där kan man passa på att peppa sina kamrater som man möter lite extra. Det är ju trots allt säsongsavslutning. Bäst pepp får en extra bulle till fikat efteråt. Upprepa två gånger.

 

Passets ledare: Niklas Åkerström

/Tri-sektionen

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2022-09-12T09:12:40+02:00 juli 31st, 2022|