Vätternrundan 2022

Datum: juni 18, 2022 Tid: 05:24 – 22:00 Plats: Motala

Då är det äntligen dags att anmäla sig till Vätternrundan 2022!

För första gången i NocOuts historia har vi en startgrupp med bland subgrupperna till Vätternrundan!!!!!!!!

Ja ni läste rätt! Vi har 20 startplatser bland subgrupperna som startar mellan 11:30 och 13:00 på lördagen.

Vill du utmana dig själv att köra den nya lite längre och tuffare banstäckningen under 9 timmar eller om du satsar på en superklassiker är det här verkligen något för dig. För att få tillgång till dessa platser får man gå med i Facebookgruppen IK NocOut.se sub-9 2022 så får man anmälningskod personligen där (först till kvarn). Vi har dessa platser fram till 17:e maj och det är även sista datumet dom ska vara betalda, det är också då vi kommer att få den exakta starttid för gruppen.

Cykla Vätternrundan?

Det är ju roligare att träna mot ett mål tillsammans med andra som har samma intresse som du har. NocOut.se vill hjälpa dig att komma väl förberedd till starten i Motala och därför har vi massor med spinningpass, Zwiftpass och så snart vädret tillåter så cyklar vi ute. Det är få som kan Östergötlands fikaställen lika bra som NocOut.se så förutom cykling så kan du räkna med en och annan go cykelfika också. Så oavsett om du redan kört Vätternrundan ett flertal gånger eller om det blir din första runda så är en plats i NocOut.se egna startgrupper alltid rätt!

Om du är ny inom landsvägscykling och / eller om du håller på att genomföra En Svensk Klassiker så har du hittat helt rätt! NocOut.se har sedan starten för 12 år sedan hjälpt mängder med cyklister som inte hunnit cykla så många mil landsvägscykling än. Tillsammans går vi bland annat igenom och testar hur det är att cykla i klunga och mängder med bra saker som är viktigt att känna till för att kunna cykla säkert. Varje vår brukar vi ha uppskattade pass som vänder sig speciellt till dig som är ny inom landsvägscykling och för dig som kanske håller på och genomför En Svensk Klassiker.

Hög tid att anmäla sig till NocOut.se egen startgrupp.

Sista datum för anmälan och betalning till Vätternrundan 315km är framflyttad till den 31 Januari 2022.
Ej utnyttjade platser kommer efter detta datum att plockas bort. Först till kvarn gäller så ”Get In”!

För mer information kan man givetvis gå in på Vätternrundan – Utmanande lopp för alla cyklister (vatternrundan.se)

I vanlig ordning så delar in oss i olika subgrupper utifrån vilken sluttid just du satt som mål. ”Sub 10:30” = Gruppen för dig som vill cykla rundan under 10 timmar 30 minuter. Det är självklart OK att cykla med NocOut.se utan ett förutbestämt tidsmål. Eftersom den nya bansträckningen är 18 km längre och lite mer utmanande ändrar vi på våra subgrupper för att få det mer likt i snitthastighet motsvarande gamla banstäckningen. Det brukar finnas lite utrymme föra att byta startgrupp om man märker att man vill åka med någon annan av våra subgrupper (byte av startgrupp hanteras av Vätternrundans kansli, ej NocOut.se).

Efter lite ändringar på grund av att intresset inte har varit så stort för Vätternrundan minskar vi ner och bara kör en startgruppen med 40 platser med start kl. 05:24 anmälningskod 305241-0f1291

De som är anmälda i gruppen som skulle starta 05:38 har redan flyttas över till 05:24 gruppen då vi tycker det är mycket roligare att få starta tillsammans.

Anmälan senast 31 januari 2022:

För att kunna anmäla dig till våra lopp måste du vara registrerad på Mina Sidor på Vätternrundan.se. Registreringen av personer utan svenskt personnummer kan ta upp till 2 arbetsdagar innan de är bokförda på Mina sidor. Du ska även vara medlem i IK NocOut.se (hanteras separat via klubbens hemsida)

1. Logga in på Mina sidor, gå till ” Anmälningar”, ”Vätternrundan 315 km” och markera ”Gå med i en Grupp”

2. Fyll i anmälningskoden. Fyll i antalet tidigare genomförda lopp i Vätternrundan och klubbnamn IK NocOut.se

3. Klicka på ”Skicka anmälan” och ”Nästa steg”

4. Kontrollera att gruppens starttid och namn är korrekt. Klicka på ”Betala”

5. Välj om du vill ha någon av Folksams Motionsloppförsäkringar.

6. Lägg i kundkorg och ”Till kassa”

7. Välj betalsätt och klicka på ”Slutför beställning”, sen ”Till betalning” och till sist ”Bekräfta”

Summan på 1 800 SEK ska vara betald till Vätternrundan inom 5 helgfria dagar från det att du bekräftat platsen.

När du loggar in på Mina sidor på www.vatternrundan.se och klickar på Anmälningar, Gruppöversikt och fyller i NocOuts anmälningskod (se ovan) ser du vilka som anmält sig till gruppen.
Om du inte har cyklat på ett par år eller är ny användare måste du verifiera dina uppgifter när du loggar in på Mina Sidor. D.v.s. godkänna Vätternrundans hantering av dina personuppgifter.

Du ska vara medlem i IK NocOut.se det året du cyklar Vätternrundan i klubbens startgrupper (år 2022).

Mer om att cykla i NocOut.se subgrupper och klubbens egna startgrupper hittar du här

 

Länkar till våra subgrupper där man kan gå med för att hitta klubbkompisar med samma mål att åka med.

IK NocOut.se sub 9:30 https://www.facebook.com/groups/542545836810833/

IK NocOut.se sub 10:30 https://www.facebook.com/groups/627309665310560/

IK NocOut.se sub 11:30 https://www.facebook.com/groups/721668075894555/

IK NocOut.se sub 12:30 https://www.facebook.com/groups/1998869823604638/

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2021-11-25T21:14:52+01:00 oktober 15th, 2021|