Zwift: MeetUp

Datum: februari 28, 2021 Tid: 09:30 – 11:30 Plats: Zwift

Söndag och vid det här laget vet ni vad det innebär. Gemensam cykling i den virtuella cykelvärlden Zwift. I vanlig ordning kommer vi erbjuda ett frivilligt pass att köra. Känner du endast för att trampa lugnt eller köra ditt egna pass så gör du det. Vi står minst för sällskapet och så väljer du själv resten. Notera att vi starta en halvtimme tidigare mot i höstas, det vill säga 09:30.

Saknar man en trainer så kan vi rekommendera dig varmt att göra ett besök hos klubbens sponsor Västra Cykelaffären. De har ett fint utbud av trainers i olika prisklasser, gedigen kunskap och hjälper dig väldigt gärna att hitta den trainern som passar dig och dina behov bäst. Nämner du att du är medlem i IK NocOut.se så kommer de även lösa ett bra pris för dig.

Detaljer

Bana: Figure 8 Reverse
Workout: Cruise 3x15min
Starttid:
 09:30
Sluttid: 11:30

Veckans passförslag 

Veckans valfri pass är ett Zwiftpass och heter Cruise 3x15min och bjuder inte på några större överraskningar då namnet beskriver rätt bra vad som väntar. För att göra det lite mer spännande så ska man variera kadensen var femte minut. Ni hittar passet under Workouts > 2018 PRL100 PREP > Week 9 > Cruise 3×15 min.

Vill du hänga på?

Följ instruktionen nedan om du vill hänga med oss och cykla i Watopia.

  1. Följ Andreas Fröberg på Zwift. Annars kan han inte bjuda in dig till MeetUp’n.
  2. Gå in på Discord-kanalen Zwift-events och klicka i ”Accepted” eller ”Tentative” under ”NocOut MeetUp 28/2” (högt upp på sidan) senast lördagen den 27 februari klockan 18:00 (obs! eventet dyker upp på Discord måndag vecka 8). Är du osäker så kan du med andra ord inte vänta till söndag morgon. Välj då ”Tentative” så får du inbjudan skickad till dig och så avgör du sen själv om du har möjlighet att delta eller ej.
  3. Andreas bjuder sedan in dem som antingen valt Accepted” eller ”Tentative” till MeetUp:n.

Discord – Möjlighet att snacka!

Vi har skapat ett konto på Discord. Vad är det kanske du undrar? Ja, det är en plattform med många möjligheter men som vi just nu främst använder för att kunna tala med varandra när vi cyklar. Discord är inte obligatoriskt för att vara med på en MeetUp, men vi rekommenderar det då det är kul att kunna snacka med varandra under tiden vi trampar. Hur gör man då för att gå med i samtalet?

  1. Tryck på Länken: Discord: Zwift: MeetUp – IK NocOut.se
  2. Har man inte ett Discord-konto så skapar man ett (det tar inte många sekunder).
  3. Väl inne på servern så ser du kanalen ”Room 1 (Voice)” under kategorin ”Zwift”. Anslut till ”Room 1 (Voice)”.
  4. Sen är det bara att snacka och trampa på.

Vad är Zwift och MeetUp?

Många av oss som cyklar äger en trainer och har ett konto på Zwift. På Zwift finns det något som kallas Zwift MeetUp. Vi kör ett distanspass om 120 minuter och vi kommer köra så att hela klungan håller hop. Vilket kort och gott innebär att du kan cykla hur du än tänkt men med fördelen att du har en klunga med klubbkompisar att köra med, men för att göra det hela lite roligare så kommer vi välja ut en ”workout” att köra ihop.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2021-02-26T20:26:20+01:00 februari 5th, 2021|