Zwift: MeetUp

Datum: november 8, 2020 Tid: 10:00 – 12:00 Plats: Watopia

Vi hade det så himla kul förra veckan i Watopia så vi tänkte att vi kör en MeetUp den här veckan med.

Eftersom att vi inte får träffas fysiskt och träna ihop så är vi glada över att det finns tekniska lösningar som åtminstone löser som så att vi kan cykla ihop, om än på hemifrån (eller där vi är). Många av oss som cyklar har även en trainer och ett konto på Zwift. På Zwift finns det något som kallas Zwift MeetUp.

Med tanke på de skärpta råden så tänkte vi testa på det här tillsammans. Vi kör ett distanspass om 120 minuter och vi kommer köra så att hela klungan håller hop. Vilket kort och gott innebär att du kan cykla hur du än tänkt men med fördelen att du har en klunga med klubbkompisar att köra med, men för att göra det hela lite roligare så har vår klubbkompis och tillika söndagens passledare Daniel Bjurhamn satt ihop ett pass.

Detaljer

Bana: Watopia: Quatch Quest
Starttid: 10:00
Sluttid: 12:00

Discord – Möjlighet att snacka!

Vi har skapat ett konto på Discord. Vad är det kanske du undrar? Ja, det är en plattform som bland annat erbjuder oss möjligheten att kunna prata med varandra när vi kör. Det är smidigare än att chatta och vi får typ samma känsla som vi har när vi är ute på våra vanliga distansrundor tillsammans. Hur gör man då för att gå med i samtalet?

 1. Tryck på Länken: Discord: Zwift: MeetUp – IK NocOut.se
 2. Har man inte ett Discord-konto så skapar man ett, tar inte många sekunder.
 3. Väl inne på servern så ser man ”zwift-events” under rummet ”Zwift”, tryck där och sen går man med i eventet man är intresserad av.
 4. Sen är det bara att snacka och trampa på.

Frivilligt passförslag 

Söndagspasset innehåller lite frivilliga intervaller för att göra det roligare och kanske mer utmanande. Vill du inte köra dessa så är det bara att du åker med i den takt du vill. Vi kommer ändå åka tillsammans hela tiden tackvare teknikens under. Istället för att prata watt, w/kg, puls eller något annat så kan vi idag tänka 5 olika nivåer som finns inom parentes i passet.

(1) = återhämtning
(2) = lugn distansfart
(3) = medelhårt
(4) = hårt
(5) = max

Första timmen:

 • 30’ min uppvärmning (2)
 • 3×8’ (3),
 • 3’ rullvila (1)

Andra timmen:

 • 10’ rull (2)
 • 4×4’ (4) med 3’ rullvila (1)
 • 7’ rull (1)
 • 6×30’’ (5), med 1’ rullvila (1)
 • 10’ nedvärmning (2)

Vill du hänga på?

Följ instruktionen nedan om du vill hänga med oss och cykla i Watopia.

 1. Börja föll Andreas Fröberg på Zwift.
 2. Skicka sedan ett meddelande till Andreas antingen via ett mail till info@nocout.se eller kommentera i anslutning till Facebook-inlägget att du vill delta på denna MeetUp. Meddela senast söndag den 8 november klockan 8:00 att du vill delta.
 3. Andreas bjuder sedan in dig till att delta.

Vi hoppas att just du vill vara med och testa detta. Det här är andra gången och vi lär oss hela tiden saker som vi kan förbättra.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2020-11-06T09:50:03+01:00 november 5th, 2020|