Zwift: MeetUp

Datum: november 29, 2020 Tid: 10:00 – 12:00 Plats: Watopia

Nu är det, hör och häpna, första advent. Det hindrar dock inte oss från att köra lite adventscykling i Watopia. För att få lite vinterfeeling så väljer vi att köra en bana full med snö och höjdmeter. Det kommer bli en härlig MeetUp!

Saknar man en trainer så kan vi rekommendera dig varmt att göra ett besök hos klubbens sponsor Västra Cykelaffären. De har ett fint utbud av trainers i olika prisklasser, gedigen kunskap och hjälper dig väldigt gärna att hitta den trainern som passar dig och dina behov bäst. Nämner du att du är medlem i IK NocOut.se så kommer de även lösa ett bra pris för dig.

Detaljer

Bana: Watopia: Road to Sky
Workout: Valfritt att välja. Se mer info nedan under Veckans passförslag
Starttid:
 10:00
Sluttid: 12:00

Veckans passförslag 

Detta pass kommer avvika lite från tidigare Meetups: Dels kommer vi inte ha någon ”gummisnodd”. Alla kör i sitt eget tempo och behöver inte känna sig stressade. Banan är så pass tajt (serpentinväg) att man har rätt bra uppsyn även om folk ligger en bit framför eller bakom. Sen vet vi sen innan att långa klättring drar isär gruppen ordentligt oavsett. Är man snabb får man vända ned och cykla uppför igen, och igen, och igen … Vi har trots allt 120 minuter på oss så det kan bli mååånga höjdmeter.

Upplägget man vill köra väljer man själv givetvis, men exempelvis så kan man köra 1) lugnt tempo hela vägen eller 2) köra hårt varannan sektor eller 3) köra hårt hela vägen upp eller 4) så väljer man en färdig Workout som finns i Zwift.

Vill du hänga på?

Följ instruktionen nedan om du vill hänga med oss och cykla i Watopia.

  1. Följ Andreas Fröberg på Zwift. Annars kan han inte bjuda in dig till MeetUp’n.
  2. Gå in på Discord-kanalen Zwift-events och klicka i ”Accepted” eller ”Tentative” under ”NocOut MeetUp 29/11” (högt upp på sidan) senast lördagen den 28 november klockan 18:00.
  3. Andreas bjuder sedan in dem som antingen valt Accepted” eller ”Tentative” till MeetUp:n.

Discord – Möjlighet att snacka!

Vi har skapat ett konto på Discord. Vad är det kanske du undrar? Ja, det är en plattform med många möjligheter men som vi just nu främst använder för att kunna tala med varandra när vi cyklar. Discord är inte obligatoriskt för att vara med på en MeetUp, men vi rekommenderar det då det är kul att kunna snacka med varandra under tiden vi trampar. Hur gör man då för att gå med i samtalet?

  1. Tryck på Länken: Discord: Zwift: MeetUp – IK NocOut.se
  2. Har man inte ett Discord-konto så skapar man ett (det tar inte många sekunder).
  3. Väl inne på servern så ser du kanalen ”Room 1 (Voice)” under kategorin ”Zwift”. Anslut till ”Room 1 (Voice)”.
  4. Sen är det bara att snacka och trampa på.

Vad är Zwift och MeetUp?

Många av oss som cyklar äger en trainer och har ett konto på Zwift. På Zwift finns det något som kallas Zwift MeetUp. Vi kör ett distanspass om 120 minuter och vi kommer köra så att hela klungan håller hop. Vilket kort och gott innebär att du kan cykla hur du än tänkt men med fördelen att du har en klunga med klubbkompisar att köra med, men för att göra det hela lite roligare så kommer vi välja ut en ”workout” att köra ihop.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2020-11-27T20:54:52+01:00 november 22nd, 2020|