Zwift: MeetUp

Datum: december 13, 2020 Tid: 10:00 – 12:00 Plats: Watopia

Redan tredje advent och som krona på verket är det även lucia. Det hindrar inte oss från att hoppa upp på sadeln och köra ett gemensamt pass i Zwift. Bonuspoäng till dem som cyklar i stjärngossestrut eller luciakrona. Dagens pass har Daniel Bjurhamn tagit fram och som ni kommer se nedan så är det ett riktigt 13/12-pass. Och vilken bana passar bättre än ”Three Sisters” att köra den tredje advent.

Saknar man en trainer så kan vi rekommendera dig varmt att göra ett besök hos klubbens sponsor Västra Cykelaffären. De har ett fint utbud av trainers i olika prisklasser, gedigen kunskap och hjälper dig väldigt gärna att hitta den trainern som passar dig och dina behov bäst. Nämner du att du är medlem i IK NocOut.se så kommer de även lösa ett bra pris för dig.

Detaljer

Bana: Watopia: Three Sisters
Workout: 13/12-passet
Starttid:
 10:00
Sluttid: 12:00

Veckans passförslag 

Det planerade Zwiftpasset skapat av Daniel Bjurhamn söndagen den 13 december 2020.

Detta pass är helt klart inspirerat av datumet 13/12. Som ni kan se i bilden ovan blir det några tuffare block och några lite enklare. Passet, 201213_NocOut_Lucia, går att ladda ned via följande länk: IK NocOut.se – Zwift-pass.

Undrar du hur man ska göra efter att du laddat ned filen så är ett tips att följa informationen i denna instruktion: Zwift: How-to: Importing and sharing custom workouts

Vill du hänga på?

Följ instruktionen nedan om du vill hänga med oss och cykla i Watopia.

  1. Följ Andreas Fröberg på Zwift. Annars kan han inte bjuda in dig till MeetUp’n.
  2. Gå in på Discord-kanalen Zwift-events och klicka i ”Accepted” eller ”Tentative” under ”NocOut MeetUp 13/12” (högt upp på sidan) senast lördagen den 12 december klockan 18:00.
  3. Andreas bjuder sedan in dem som antingen valt Accepted” eller ”Tentative” till MeetUp:n.

Discord – Möjlighet att snacka!

Vi har skapat ett konto på Discord. Vad är det kanske du undrar? Ja, det är en plattform med många möjligheter men som vi just nu främst använder för att kunna tala med varandra när vi cyklar. Discord är inte obligatoriskt för att vara med på en MeetUp, men vi rekommenderar det då det är kul att kunna snacka med varandra under tiden vi trampar. Hur gör man då för att gå med i samtalet?

  1. Tryck på Länken: Discord: Zwift: MeetUp – IK NocOut.se
  2. Har man inte ett Discord-konto så skapar man ett (det tar inte många sekunder).
  3. Väl inne på servern så ser du kanalen ”Room 1 (Voice)” under kategorin ”Zwift”. Anslut till ”Room 1 (Voice)”.
  4. Sen är det bara att snacka och trampa på.

Vad är Zwift och MeetUp?

Många av oss som cyklar äger en trainer och har ett konto på Zwift. På Zwift finns det något som kallas Zwift MeetUp. Vi kör ett distanspass om 120 minuter och vi kommer köra så att hela klungan håller hop. Vilket kort och gott innebär att du kan cykla hur du än tänkt men med fördelen att du har en klunga med klubbkompisar att köra med, men för att göra det hela lite roligare så kommer vi välja ut en ”workout” att köra ihop.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2020-12-12T15:04:40+01:00 december 7th, 2020|