Zwift: MeetUp

Datum: december 27, 2020 Tid: 10:00 – 12:00 Plats: Watopia

Julen har passerat och kanske även lite för många timmar stillasittande i soffan (om du nu inte är mitt inne i X-Miles 2020). Känner du dig redo så kommer vi likt föregående söndagar denna höst även denna söndag köra lite mer än två timmar i den virtuella cykelvärlden.

Saknar man en trainer så kan vi rekommendera dig varmt att göra ett besök hos klubbens sponsor Västra Cykelaffären. De har ett fint utbud av trainers i olika prisklasser, gedigen kunskap och hjälper dig väldigt gärna att hitta den trainern som passar dig och dina behov bäst. Nämner du att du är medlem i IK NocOut.se så kommer de även lösa ett bra pris för dig.

Detaljer

Bana: Figure 8
Workout: SST (Long)
Starttid:
 10:00
Sluttid: 12:10

Veckans passförslag 

Veckans pass blir ett av Zwift färdigkomponerat pass. Passet heter SST (Long) och är ett två timmar och 10 minuter (tio minuter längre än vad vi brukar köra) långt Sweet Spot-pass. Det här passet hittar du under workouts och rubriken 90+ Minutes to burn. Är ett relativt tufft pass men såklart hanterbart. Inte mycket över FTP utan det mesta lite under.

Som vanligt är passen frivilliga att köra. Känner du att bara för att trampa lugnt så gör du det. Har du ett eget pass som du vill köra så gör du det. Vi erbjuder endast möjlighet till ett härligt gruppass i Watopia.

Vill du hänga på?

Följ instruktionen nedan om du vill hänga med oss och cykla i Watopia.

  1. Följ Andreas Fröberg på Zwift. Annars kan han inte bjuda in dig till MeetUp’n.
  2. Gå in på Discord-kanalen Zwift-events och klicka i ”Accepted” eller ”Tentative” under ”NocOut MeetUp 27/12” (högt upp på sidan) senast lördagen den 26 december klockan 18:00. Är du osäker så kan du med andra ord inte vänta till söndag morgon. Välj då ”Tentative” så får du inbjudan skickad till dig och så avgör du sen själv om du har möjlighet att delta eller ej.
  3. Andreas bjuder sedan in dem som antingen valt Accepted” eller ”Tentative” till MeetUp:n.

Discord – Möjlighet att snacka!

Vi har skapat ett konto på Discord. Vad är det kanske du undrar? Ja, det är en plattform med många möjligheter men som vi just nu främst använder för att kunna tala med varandra när vi cyklar. Discord är inte obligatoriskt för att vara med på en MeetUp, men vi rekommenderar det då det är kul att kunna snacka med varandra under tiden vi trampar. Hur gör man då för att gå med i samtalet?

  1. Tryck på Länken: Discord: Zwift: MeetUp – IK NocOut.se
  2. Har man inte ett Discord-konto så skapar man ett (det tar inte många sekunder).
  3. Väl inne på servern så ser du kanalen ”Room 1 (Voice)” under kategorin ”Zwift”. Anslut till ”Room 1 (Voice)”.
  4. Sen är det bara att snacka och trampa på.

Vad är Zwift och MeetUp?

Många av oss som cyklar äger en trainer och har ett konto på Zwift. På Zwift finns det något som kallas Zwift MeetUp. Vi kör ett distanspass om 120 minuter och vi kommer köra så att hela klungan håller hop. Vilket kort och gott innebär att du kan cykla hur du än tänkt men med fördelen att du har en klunga med klubbkompisar att köra med, men för att göra det hela lite roligare så kommer vi välja ut en ”workout” att köra ihop.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2020-12-25T22:39:33+01:00 december 20th, 2020|