Zwift: Vasaloppstur

Datum: mars 7, 2021 Tid: 07:30 – 12:30 Plats: Watopia

Äntligen är det dags för Vasaloppet och traditionsenligt så kommer vi köra ett cykelpass ihop. I vanliga fall brukar vi köra tillsammans i en spinningsal men med tanke på osäkerheten i vår omvärld så kommer vi i år förlägga detta event i Zwift. Detta kommer bli en fullspäckad morgon och förmiddag där vi har planer på att bjuda på en och annan överraskning. Håll er uppdaterade och anmäl er redan idag (mer info under rubriken vill du hänga på?).

Detaljer

Bana: Kommer annonseras senare.
Workout: Kommer annonseras senare.
Starttid:
 07:30
Sluttid: 12:30

Veckans passförslag 

Likt våra “vanliga” MeetUp’s så kommer vi även under denna Vasaloppstur erbjuda ett färdigt (valfritt) pass att importera och köra på Zwift. Mer detaljer kommer när vi närmar oss. .

Vill du hänga på?

Följ instruktionen nedan om du vill hänga med oss och cykla Vasaloppet med oss.

  1. Följ Andreas Fröberg på Zwift. Annars kan han inte bjuda in dig till MeetUp’n.
  2. Gå in på Discord-kanalen Zwift-events och klicka i “Accepted” eller “Tentative” under “Vasaloppsturen 7/3” (högt upp på sidan) senast lördagen den 6 mars klockan 18:00. Är du osäker på om du kan delta så rekommenderar vi dig att välja “Tentative”. Du kommer då få inbjudan skickad till dig och så avgör du sen själv om du har möjlighet att delta eller ej.
  3. Andreas bjuder sedan in dem som antingen valt Accepted” eller “Tentative” till MeetUp:n.

Discord – Möjlighet att snacka!

Vi har skapat ett konto på Discord. Vad är det kanske du undrar? Ja, det är en plattform med många möjligheter men som vi just nu främst använder för att kunna tala med varandra när vi cyklar. Discord är inte obligatoriskt för att vara med på en MeetUp, men vi rekommenderar det då det är kul att kunna snacka med varandra under tiden vi trampar. Hur gör man då för att gå med i samtalet?

  1. Tryck på Länken: Discord: Zwift: MeetUp – IK NocOut.se
  2. Har man inte ett Discord-konto så skapar man ett (det tar inte många sekunder).
  3. Väl inne på servern så ser du kanalen “Room 1 (Voice)” under kategorin “Zwift”. Anslut till “Room 1 (Voice)”.
  4. Sen är det bara att snacka och trampa på.

Vad är Zwift och MeetUp?

Många av oss som cyklar äger en trainer och har ett konto på Zwift. På Zwift finns det något som kallas Zwift MeetUp. Vi kör detta distanspass och tack vara funktionen “keep everyone together” så kommer klungan hålla hop. Vilket kort och gott innebär att du kan cykla hur du än tänkt men med fördelen att du har en klunga med klubbkompisar att köra med.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2021-01-04T12:20:54+01:00 januari 4th, 2021|