Som vi nämnde på glöggkvällen kommer 2019 innebära mycket nytt. Bland annat kommer vi få se många nya sektionsledare för våra sektioner. Första vill vi tacka Mia Gröndahl för det arbete hon gjort med vår cykelsektion. Vi vill även passa på att tacka Mikael Ceder för hans år som ansvarig för vår stora löpsektion. Och till sist, ett stort tack till Anna Johansson för ditt år som ansvarig för triathlonsektionen.

Men det sagt är vi redo att presentera våra nya sektionsledare. För enkelhetens skull gör vi det i en punktlista.

  • Cykelsektionen kommer numera att styras av Magnus Hoff. Magnus är välkänd inom klubben och är en gedigen och stark cyklist. Tillsammans kommer han ha hjälp av flera personer för att styra sektionen mot en ljus framtid.
  • Löpsektionen har sedan en tid letts av Tina Fritzson. Även hon är en stark profil i klubben och är rätt person för att ta vår löpsektion till nya höjder.
  • Triathlonsektionen har två nya ledare. Eva Sandberg sitter kvar från förra året och får nu hjälp av Linnéa Neckman och Andreas Fröberg.

Vi får inte hellre glömma att vi har en ny sektion i eventsektionen. Denna sektion kommer ha ansvar för våra fester, bussresor och föreläsningar. Helt enkelt allt det där roliga som inte är de övriga sektionernas kärnverksamhet. Sektionsledare för den sektionen blir Charlotta Rösing.

Vi ser fram emot året som kommer och hoppas att ni gör detsamma.