Get in, nocout

Bli medlem 2019-05-01T12:57:37+02:00

BLI EN DEL AV GEMENSKAPEN REDAN IDAG

Ordinarie medlemskap

Välkommen med i gemenskapen! Som ordinarie medlem i IK NocOut.se får du vara med på alla våra träningar, KM, fester och trevligheter. Du får också möjlighet att åka med på maratonresor, bussresor till större lopp i Sverige och mycket, mycket mer. Allt detta för bara 500 kr per år. 

Bli medlem – Klicka här!

Distansmedlemskap

Bor du utanför Östergötland men vill ändå tävla för IK NocOut.se? Inga problem! Vi har lösningen – ett distansmedlemskap där medlemsavgiften är 100 kr istället för 500 kr. Du får såklart samma rättigheter och möjligheter som övriga medlemmar men du saknar rösträtt på årsmötet.

Bli distansmedlem – Klicka här!

Information till nya medlemmar

I en klubb som IK NocOut.se finns möjligheten för varje medlem att utveckla sin egen träning tillsammans med andra och på så sätt uppnå sina individuella mål. Eftersom klubben profilerar sig mot flera idrotter samtidigt har medlemmarna olika styrkor och kan på så sätt stötta och hjälpa fram varandra, med såväl teknik som inspiration. Klubbens idrottsliga inriktning är i första hand löpning, cykling, simning, triathlon och skidåkning. Vi erbjuder regelbundna ledarledda träningar i löpning och triathlon, och under cykelsäsongen gemensamma cykelpass varje helg.

FAQ för nya medlemmar

Kan jag testa innan jag blir medlem? 2018-12-13T11:19:37+02:00

Hej NocOut.se! Jag är inte medlem än men nyfiken på era intervaller. Vill prova iaf! Får man vara med testa nästa onsdag?

Självklart! Visst ska du hänga på och springa intervaller med oss. Berätta gärna för kvällens ledare att du är med första gången så får du bra tips och råd. När du testat så hoppas vi att du vill bli en del av gemenskapen. Det kostar bara 500 kr per år för att bli medlem. Då är det fritt fram att vara med på alla våra pass, föreläsningar, events med mera. Hoppas att vi ses på onsdag!

ps

Om du vill så får du gärna vara med och testa något av våra andra pass också!

En Svensk Klassiker 2018-12-11T15:46:29+02:00

Jag planerar att genomföra en Tjej- Halv- eller En Svensk Klassiker. Borde jag gå med i NocOut.se?

Så klart att du ska! Du har hittat till en klubb som är aktiv inom alla klassikergrenar och du slipper att bli medlem i fyra olika klubbar. Tjoho!

Vätternrundan:

NocOut.se har egna startgrupper i Vätternrundan (300 km) och vi har mängder med medlemmar som cyklar de andra loppen. Vi tränar tillsammans redan från hösten då våra spinningpass startar. Många av dessa pass är lite längre för att vi redan innan utesäsongen drar igång ska bli förberedda på kommande utmaning. När snön börjar smälta så har vi både intervall- och distanspass som du inte får missa. Om du är ny inom cykling så vill du säkert vara med på något av våra introduktionspass. Lär mer här.

Vansbrosimningen:

Tänk så lyxigt att kunna träna i reserverade simbanor under hela vintern och våren innan själva Vansbrosimningen! Vi har regelbundet kurser för både erfarna och nybörjare inom simning där du får lära dig att från grunderna till att finslipa tekniken. Allt för att du ska kunna njuta av simningen hela vägen in i målet i Vansbro. Läs mer här för att få veta vilka tider och vilka platser vi har simträning på.

Lidingöloppet:

NocOut.se har 5-10 olika löppass varje vecka under höst, vinter och vår. Många av dom året runt. Det finns olika typer av pass beroende på om du vill bättra på konditionen, styrkan eller din hastighet. Inför Lidingöloppet har vi regelbundet Backpass för att vänja kroppen till det som krävs om du vill korsa mållinjen på Lidingö med ett stort leende. NocOuts klubbmästerskap i Terränglöpning är ett utmärkt sätt att testa tävlingsnerverna och benen inför stundande Lidingölopp. Håll koll efter datum i “På gång”.

Lär mer här för att se vilka pass som passar dig bäst. Följ med i NocOuts buss till Lidingö. Kan det bli bättre än att få skjuts upp och hem igen efter att du fått din fin och välförtjänta medalj? Bra tips: Skriv Lidingö i sökfältet i rubriken “På gång”.

Vasaloppet:

Vasaloppet, Halvvasan och Tjejvasan (med flera): Redan på hösten så börjar vi åka rullskidor tillsammans. När snön ligger vit på marken så är det tätt av tomteröda NocOutare i spåren. I lagom tid innan Vasaloppet har vi ett bra tillfälle att testa formen. Nämligen på vårt årliga klubbmästerskap. Det är öppet för alla medlemmar, ung som gammal, snabb som långsam.

När du anmäler dig till Vasaloppet så ställer de som krav att du är med i en förening som är ansluten till Svenska Skidförbundet. NocOut.se är självklart det så du kan lugnt anmäla dig i klubbens namn.

Hur bra måste man vara? 2018-12-11T16:17:54+02:00

Det är kanske många som tänker att man måste tillhöra eliten för att kunna gå med i NocOut.se!? Inget kan vara mer fel än det (fast om du råkar tillhöra eliten så är du välkommen du också)! NocOut.se passar för alla som vill vara med och träna och ha kul.

Det är inte utan anledning att klubben vunnit pris som Bästa Breddidrottsförening. Sanningen är nämligen att vi har alla typer av medlemmar, allt från glada amatörer som gillar social träning till de som tillhör toppen av eliten. Alla är välkomna! Vi anpassar våra träningstillfällen för att passa alla med olika mål och träningsambitioner.

Häng med och testa några pass så kommer du se att vi är en bred blandning av medlemmar i nästan alla åldrar. Om du exempelvis brukar springa 4-5 kilometer på 35-40 minuter så kommer du säkert gilla våra intervallpass på onsdagarna.

Varje vår försöker vi ha flera introduktionspass i landsvägscykling så att de som ännu inte testat att cykla i grupp kan få bra och matnyttiga tips. Vi kan fortsätta länge och berätta om alla som via NocOut.se upptäckt nya idrottsgrenar. Det är till exempel många som gått med för att de gillar att springa men sedan blivit lockade av en nybörjarkurs i simning och därefter fastnat för Triathlon.

Get In, NocOut som vi brukar säga. Det gäller dig med! 🙂

Vad ingår i medlemskapet? 2018-12-11T14:42:42+02:00

Vi har två olika typer av medlemskap.

Som ordinarie medlem i NocOut så har du flera hundra träningstillfällen att välja mellan varje år. På sidan Om NocOut.se kan du läsa mer om vilka idrotter och vilka typer av träningspass som NocOut.se erbjuder och alla pass hittar du här. Som ordinarie medlem får du upp till 100% rabatt på föreläsningar och alla medlemmar har subventionerat pris på bussresor, läger och medlemsfester.

Men vi är så mycket mer än en vanlig idrottsklubb. Vi har mängder av sociala events varje år. Självklart en stor medlemsfest men också föreläsningar, läger, resor och annat skoj.

Om du bor utanför Östergötland så kan du bli Distansmedlem i NocOut.se. Då har du rätt att tävla i klubbens namn och i våra kläder. Du är också välkommen att gästa våra olika aktiviteter och träningspass.

Var hittar jag aktiviteterna? 2018-12-11T13:45:41+02:00

Vi samlar alla kommande aktiviteter under rubriken “På gång”. Där kan du enkelt göra urval och bara se aktiviteter inom exempelvis Löpning eller Simning. Du kan också välja att se aktiviteter inom ett visst datumspann. Föreläsningar, AfterWork, Medlemsfester, Resor/läger och annat som inte är direkt knutet till en sektion hittar du som “Event”. Till sist kan vi berätta att du kan prenumerera på våra aktiviteter så att du ser dom direkt i din telefon. Kolla mer här på vår På gång-sida: nocout.se/pa-gang

Var finns NocOut.se? 2018-12-12T13:36:31+02:00

Jag undrar i vilka städer NocOut.se finns?

Egentligen finns vi överallt eftersom vår klubbstuga bara finns på nätet. Våra medlemmar finns spridda över hela landet och du är välkommen till NocOut.se oavsett vart du bor.

Men visst, vill du vara med på våra gemensamma events, föreläsningar och arrangerade träningspass så är det en stor fördel om du inte bor allt för långt från Linköping. Majoriteten av våra medlemmar bor i- eller i närheten av Linköping i centrala Östergötland.

Kan jag tävla för IK NocOut.se? 2018-12-11T13:47:00+02:00

Absolut! Om du tänkt att genomföra En Svensk Klassiker, utmana dig själv i någon större Triathlontävling eller kanske delta i något annat större lopp så är det ofta ett krav på att man är med i en idrottsförening. IK NocOut.se är med i Svenska Cykelförbundet, Svenska Triathlonförbundet, Svenska Skidförbund och i Svenska Friidrottsförbundet.

När du anmäler dig till ett lopp så är det bra om du är noga med att anmäla dig i rätt klubbnamn. Annars kan inte tävlingsledning knyta dig till rätt förening. Rätt klubbnamn är IK NocOut.se

NocOut.se stöttar dig som är med och elitsatsar och tävlar i klubbens namn. NocOut Elit finns för att stötta elitsatsande medlemmar och omfattar för närvarande triathlon och löpning. För att stötta den lite bredare toppen i klubben finns även möjlighet till stöttning inom NocOut Prestation, vilket inkluderar löpning, skidåkning och triathlon. Både NocOut Elit och NocOut Prestation baseras på resultat under tävlingssäsongen och berättigar till startavgiftsbidrag som betalas ut i efterhand. Bestämmelserna gäller per kalenderår. Lär mer här

Bli ledare? 2018-12-11T16:15:05+02:00

Jag har nyligen flyttat till Linköping och jag letar efter en klubb där jag kan få engagera mig och kanske leda ett och annat pass.

Till att börja med, varmt välkommen till NocOut.se!!! Du har hittat till precis rätt klubb. Utan alla duktiga och goa ledare som engagerar sig skulle inte klubben vara så speciell som den är. Här kan du läsa mer om hur du gör för att engagera dig.  Prata med någon av våra Sektionsledare eller någon i styrelsen så kommer de att slussa dig rätt. Än en gång, varmt välkommen!

Hittar du inte den information du söker eller vill du komma i kontakt med oss av annan anledning?

Kontakta oss här

Vill du veta mer om vår verksamhet?