Att vara ledare i NocOut.se innebär att du samtidigt är en viktig del av vår ryggrad. Förutom att du blir en del i klubbens framgångar så är det ett roligt och kul uppdrag. Men också viktigt! Vi vill påstå att klubben inte vore speciellt mycket att ha utan alla engagerade och duktiga ledare!

Är du sugen på att engagerade dig i Sveriges fränaste idrottsklubb? Grattis! Det finns nämligen plats för fler ledare. Tjoho! Vi vill gärna snacka mer med dig och kolla vad du brinner för och sedan para ihop dig med rätt personer hos oss.

Våra minimikrav är att du årligen genomför minst 8 Ironman, springer en mara snabbare än 2h17min och att du aldrig drömmer om annat än svettiga och röda klubbkläder! Nej och åter nej, så är det absolut INTE. Det som gör NocOut.se så unik är vår bredd. Våra ledare är precis som klubben i övrigt. Ledarna kan vara superduktiga atleter, inte oss emot. Men flera av våra ledare är vanliga vardagsmotionärer som gillar det sociala i våra aktiviteter. Vi har inga krav på att du ska vara snabbast eller bäst. Det viktiga är att du vill! Vill engagera dig, vill växa med uppgiften och att du gillar att träna tillsammans med andra glada NocOut:are (för det kommer du inte undan…). Våra ledare är ledare för att de gillar att träna men också för att de gillar att dela med sig av sin träningsglädje.

I vår klubb kan du engagera dig på många olika sätt. Du kan vara allt ifrån funktionär under ett klubbmästerskap, som ledare för långpass, festfixare eller varför inte som styrelsemedlem?

Som du märker är vi intresserade av alla typer av engagemang så tveka inte över att höra av dig direkt till någon i styrelsen eller direkt till den sektion du är intresserad av att engagera dig i.

Du hittar kontaktuppgifter under ”kontakta oss”. Du kan kontakta någon i styrelsen eller en sektionsledare inom den gren du är mest intresserad av. Vad väntar du på?