Den 21 november gick säsongens sista klubbmästerskap av stapeln när våra klubbkompisar fick chansen att springa 800 meter i Campushallen. Knappt 40 styckna hade tagit sig till den härliga inomhushallen denna ruggiga onsdags kväll, men den skulle bli allt annat än ruggigt.

Bortsett från många fantastiska prestationer så fick vi till råga på allt även se ett nytt klubbrekord på damsidan. Jonna Tilgner tog fart och ingen lyckades stoppa hennes framfart. Klubbrekordet på damsidan lyder numera 2:19.5. 27.2 sekunder senare korsade Sara Hill mållinjen och tog sonika en fin andraplats. Den åtråvärda tredjeplatsen tog Tina Fritzson.

På herrsidan fick vi inte se några nya klubbrekord, men segrare blev Amaru Ubillus med tiden 2:10.0. Silverpengen, 7.4 sekunder efter Amaru, kom Rasmus Thuresson 0.8 sekunder före trean Emil Bergkvist. Emil är dock inte NocOutare så bronspengen i klubbmästerskapet gick istället till Oliver Wettergren.

Nyfiken på övriga resultat, dessa nyheter hittar under du under resultatarkivet.