Nu är gruppanmälan till våra grupper för 2019 års Vätternrundan stängd. Även i år blir vi ett stort gäng som ska cykla runt sjön den den 14 juni. Dock inte så många att vi fyllde alla våra grupper. De platser som inte gick åt har, som Vätternrundans reglemente säger, gått till andra cyklister. Och av den anledningen har vi därför ingen reservlista utan hänvisar till köp- och säljmarknaden som brukar dra igång till vårkanten.

Här nedan hittar du länkar till de Facebookgrupper för de olika subgrupper vi brukar ha.

Du går med i den grupp du önskar cykla med. Sedan är det upp till grupperna själva att utforma sig och träna tillsammans. Klubbens ledare ingår ibland i en subgrupp, men det är inte alltid som våra ledare kör loppet.

Har du några frågor kring våra grupper till Vätternrundan är du välkommen att kontakta vår Cykelsektion. Har du andra funderingar kring Vätternrundan så är det enklast att du kontaktar dem.