Läs först gärna bloggen med lite kort text inför och hur träning mot loppet har sett ut:

Del 1: Bakgrund och inför

Vi anlände Valencia fredag kväll, 1,5 dygn kvar till start. Glada, pigga och förväntansfulla. Jag, Linus, Maria och Niclas. Vi kunde väldigt positivt konstatera att ”Vi bor ju typ mitt i startfållan”! Det här kommer bli bra!

En kort promenad för en bit mat och även spana in start- mål- och mäss-området. Att få se det jag i flera månader bara sett på bild var häftigt. Jag rös i hela kroppen! Och så mäktigt ställe. Det pirrade och jag kunde verkligen se framför mig när jag sprang upp för den där blå mattan 1,5 dygn senare.

Tidigt i säng och sov bra. Lördagen började med en morgonjogg tillsammans alla 4. Jag ville även få in 2 km marafart och Linus hakade på på den. Det blev också en hel del fotograferande och suga in atomsfären. Vilket ställe! En helt magisk morgon på alla sätt och vis!

 

Testade målrakan och visualiserade söndagens känsla.

  

Tillbaka till hotellet, käka frukost, softa, ladda. Gå och handla lite mat till kvällen (som vi lagade själva i vår lägenhet) och hämta nummerlappar på mässan och checka in oss på loppet.

Och sedan var det dags för Paella Party. Över förväntan god mat och vi njöt i solen och hade det hur bra som helst.

Glada, förväntansfulla, mätta och belåtna, strosade vi sedan tillbaka till hotellet. Benen hade gått mer än tillräckligt och 15000 steg är kanske i överkant. Resten av dagen spenderades i lägenheten. Äta, dricka, ladda, peppa och mysa. Niclas lagade en god tomatsås med pasta till kvällen men i ärlighetens namn var det rätt svårt att få i sig maten… nervositeten var påtaglig…

Race Day finns att läsa här:

Del 3: Valencia maraton – Del 3: Race Day