365 dagar har passerat och många trevliga träningspass har det blivit. För att runda av året (och X-Miles) så arrangerades idag det stora nyårslöpet tillsammans med grannklubbarna IK Akela, Friskis & Svettis Linköping samt Runacademy.

Och vilken uppslutning det blev. 124 personer hade tackat ja till evenemanget på Facebook, men förmodligen var vi fler än så. Fyra fartgrupper fanns att välja bland, allt från 5:00 min/km till fart efter kamrat, och alla var fyllda till bredden av glada löpare.

Efter 60 till 90 minuter löpning bjöds det såklart på bubbel men även ett härligt buffébord innehållandes allt från kanelgifflar till vindruvor och godis som Ulrika Nordgren, Mia Gröndahl och Charlotta Rösing dukat upp.

Vi tackar er alla som arrangerat det här eventet, ni som ledde grupperna samt alla er som var med och löpte. Utan att er hade det inte blivit något. Nu blickar vi framåt och hälsar 2019 välkommet. Ett år som kommer bli magnifikt. För det är ju en viss klubb som fyller tio år!

Gott nytt år!

Text & bild: Andreas Fröberg