Som många av er känner till kommer Svenska cupen i triathlon till stan den 16 juni och IK NocOut.se är medarrangör. Banan kommer bli väldigt central med simning i Stångån, cykling genom stan och målgång på Stora Torget.

Detta tycker vi såklart ska bli jättekul, men som ni vet är delad glädje dubbel glädje. Därför kommer här mjöligheten till att engagera sig. Hittills är vi ett starkt gäng som kommer att ansvara för ett handfull viktiga områden, men som ni kan se i listan nedan saknar vi ansvariga för tre områden. Kanske är det något för dig och din klubbkompis? Kontakta i sådana fall Karin Nilsson (på e-postadress 013161717@telia.com).

Klubbens evenemangsansvarig: Karin Nilsson

Simning: Något för dig?

Cykling: Jan Brugård och Magnus Hoff

Löpning: Petter Sallnäs och Tina Fritzson

VäxlingNågot för dig?

Målområde: Charlotta Rösing

Funktionärer: Anna Wallentinson och Eva Sandberg

Tri4FunNågot för dig?

Vill man enbart köra så går det bra med. Passa då på att anmäla dig innan 31 januari (eller upp till 500 anmälda (beroende på vad som kommer först)), då får ni startavgiften till den förmånliga summan 500 kronor. Därefter höjs summan till 750 kronor och från 1 maj är anmälningsavgiften 900 kronor. Det finns med andra ord ingen anledning till att hålla på anmälan.

Det finns med andra ord två fantastiska alternativ att välja på. Antingen anmäler man sig och färgar stans gator röda eller så är man med och gör en tävling av högsta klass. Vad väljer du?

Länk: Anmälan till Linköping triathlon