Många känner nog till Anders Johansen genom att han är klubbrekordhållare på distanserna 10 000 meter, Lidingöloppet samt marathon. Med andra ord bara rekordet på halvmaran som sakandes för att vara ensam härskare över klubbrekorden på de längre distanserna.

Men så i söndags, den 10 februari, hände då det som bara var en tidsfråga innan det skulle ske. Anders tog även klubbrekordet på halvmaradistansen. Magnus Svenssons rekord från 2016 på 1:14:22 blev pulvriserat när Anders sprang Barcelona halvmaraton på tiden 1:09:15. En förbättring av rekordet på drygt fem minuter!

Inte nog med det rekordet så putsade han även till sitt egna rekord, och även klubbrekordet, på tio kilometer med ett par sekunder.

Vi lyfter på hatten och gratulerar Anders till en fantastisk fin tid och ytterligare ett klubbrekord.