Boka kvällen den 19 mars! Cykelsektionen har uppstartsträff och bjuder också in till en föreläsning du inte vill missa. Mer information och länk till anmälan kommer inom kort. Håll utkik här på sidan!

Häng med och och ta årets första cykelfika och lyssna på en inspirerande föreläsning med supercoachen Mattias Reck, känd som coach i proffsteamet Trek-Segafredo och Skoda Cycling Team. Du har säkert läst och inspirerats av Mattias träningstips om du någon gång cyklat Vätternrundan.

Vi kommer också berätta om årets nyheter och självklart om allt kul som vi har framför oss under den kommande cykelsäsongen. Du som cyklat med oss tidigare vet att detta brukar bli en härlig kväll. Samtidigt vill vi hälsa alla nya medlemmar speciellt välkomna. Detta är en utmärkt kväll att få svar på frågor om klubbens nybörjarpass och höra mer om hur övriga pass funkar och för vem dom passar.

Ska du cykla Vätternrundan? Efter föreläsningen finns tid och möjlighet för våra Vätternrundagrupper att träffas, prata, planera och fråga våra erfarna cykelledare om goda råd.