Ta tillfället i akt att vässa cykelformen lite extra inför våren och sommaren! Boka in helgen 11-12 maj och häng med på vårt läger till Björkfors i de vackra trakterna runt Kisa.

Vi cyklar från Linköping lördag morgon, anländer till Björkfors vandrarhem vid lunch och sätter oss då vid dukat bord. På eftermiddagen erbjuds ännu en cykelrunda. För dig som inte vill cykla finns några löprundor förberedda. Vandrarhemmet ordnar middag åt oss, och kvällen används till häng med härliga klubbkompisar. På söndagen äter vi ordentlig frukost innan vi cyklar hemåt igen (givetvis med fikastopp). Deltagare väljer själva antalet cykelturer. Några bilar är mycket välkommet för transport av packning och för att bistå vid eventuella haverier.

Vi har 36 platser till lägret. Priset kommer att landa på 700 kr per person och då ingår all mat, lite snacks och fika, boende, transport av packning, ledarledda cykelklungor, kartor för löprundor och slutstäd på boendet.

Anmälan sker i följande länk.

Vi tillämpar först till kvarn-principen. Fakturan kommer i ett separat mail efter anmälan, och mer information skickas ut till anmälda deltagare när lägret närmar sig.

Frågor besvaras på cykel@nocout.se

Välkommen önskar cykelsektionen och eventsektionen.