Ärade NocOutmedlemmar och NocOutsupportrar!

Det har genom media kommit oss till känna att nedanstående Pressrelease innehåller fragment av osanning. Vi är många som idag, den första april 2019 fick upp hoppet. Men icke! Att NocOut.se skulle göra om Tinnis till en ultramodern Triathlonanläggning visade sig vara några löpsteg ifrån sanningen. Vi har inte heller fått bekräftat att någon Mankini kommer att dyka upp bland klubbens snygga träningskläder. Inte ens en omdirigerad skatteåterbäring visade sig vara sann.

Det som däremot är sant är att IK NocOut.se är Sveriges roligaste förening att vara medlem i. Det stämmer också att klubben firar 10 år 2019 och det är inget skämt att NocOut.se är med och arrangerar SM i Triathlon i sommar. Vi ses på något kul träningspass, fest, träningsläger, föreläsning eller något annat kul framöver.

Hälsningar från vännerna i styrelsen, IK NocOut.se

ps
Tack till Corren och Rebecca Candevi för att ni gjorde oss uppmärksamma på att detta var ett aprilskämt. Tack till fotograf Göran Billeson för lånet av bild.

 

Pressrelease NocOut.se

NocOut.se tar över Tinnis och Linköpings landmärke byter namn!

Äntligen! Linköpings kommun har länge letat efter en lösning för Tinnis eftersom kommunen behöver lägga sitt fokus på bygget av den nya simhallen. Därför är det fantastiskt kul att kunna berätta att NocOut.se idag träffat ett avtal som innebär att IK NocOut.se tar över driften och ansvaret för Linköpings fina badsjö. I samband med detta kommer också Tinnis att byta namn till NocOut Tinnis Tri Arena, förkortat NTTA.

Martin Drotz, ordförande i Idrottsklubben NocOut.se berättar att klubbens mål är att skapa en arena där man kan träna alla grenar, simning, cykling och löpning som ingår i Triathlon. Martin berättar stolt att löparbanan på gamla Folkungavallen kommer att återskapas och bli 1 km lång. Cyklingen kommer att ske i en Cyclodroom runt själva badsjön och simningen kommer självklart att ske i badsjön. Platsen där folk tidigare legat och solat kommer att omvandlas till så kallade växlingsområden. Endast Triathleter som crawlar tillåts bada från sommaren 2019.

Svenska Triathlonförbundet låter hälsa att de är imponerade över satsningen. Den här typen av anläggning finns inte någon annanstans och Linköping kommer att bli först i världen. Extra kul att ha detta klart till sommaren 2019 då Triathlon-SM avgörs i Linköping och under året då klubben fyller 10 år.

IK NocOut.se har fått bidrag för att kunna bygga om anläggningen. Hela projektet finansieras med skattemedel. Egentligen pengar som skulle återbetalas som skatteåterbäring till kommunens invånare men som nu istället går till denna fina satsning. Ture Triberg på Skatteverket är glad för att pengarna kommer till något som kan ge bättre hälsa åt Linköpingsborna. Tidigare år har skatteåterbäringen ändå bara gått till godis och chips. Det måste bli ett slut på det, berättar Ture som själv ska ställa upp i Ironman i Kalmar senare under 2019.

Anläggningen kommer att vara öppen för Triathleter från olika klubbar. Det stämmer berättar Andreas Fröberg från klubbens Triathlonsektion. Dessutom kommer alla medlemmar i IK NocOut.se att få fri entré förutsatt att de tränar eller tävlar i kubbens Triathlondräkt eller klubbens nya Mankini.

Det nya namnet och de nya skyltarna monteras idag på förmiddagen och det blir en stor invigning redan i kväll. Vi har värmt upp badsjön till 27 grader och hälsar alla Linköpingsbor välkomna för att fira denna stora dag ihop med oss i NocOut.se. Vi ses väl ikväll!?