Vi behöver din hjälp!

Söndagen den 16 juni går som bekant SM i Triathlon av stapeln i Linköping och vi behöver ditt engagemang. Som medarrangör till denna tävling kommer vi att ansvara för ett gäng olika områden. Känner man att man inte har tiden till att vara ansvarig, men ändå vill bidra till Sveriges bästa triathlontävling så finns det andra sätt. Nämligen som funktionär. Och vi behöver många. Närmare bestämt 200 stycken.

Funktionärer jobbar antingen heldag eller bara ett antal timmar. Du behöver med andra ord inte knyta upp dig en hel dag. Desto fler funktionärer vi får ihop betyder sen i sin tur mer pengar till klubben. Pengar som oavkortat kommer att gå till er, klubbens medlemmar, i form av att vi kommer kunna erbjuda roligare och mer påkostade evenemang och andra roligheter.

Känner du någon eller vill du själv hjälpa till, men är inte medlem i klubben, så är ni självklart välkomna att bidra. Oavsett om du är sugen på att delta hela dagen eller bara några timmar så hör av dig till någon av klubbens funktionärsansvariga Anna Wallentinson eller Eva Sandberg.

Anmälan som funktionär görs här: Crew Linköping triathlon
OBS! Glöm inte bort att välja IK NocOut.se under ”Förening”.

Tack på förhand.