Martin Drotz, vår ordförande har bestämt sig för att inte ställa upp till omval. Det betyder att 2019, året när NocOut.se firar 10-årsjubileum, blir hans sista år som NocOut.se ordförande. Som många redan vet så startades NocOut.se av Martin Drotz och han har sedan dag 1 för 10 år sedan varit allt från sprudlande idéspruta till klubbens ordförande. Att vara en så engagerad ordförande under 10 år i en klubb med enorm växtkraft- och tillväxt är i sig en enorm prestation. Med barn som växer upp och en ny karriär som fastighetsmäklare så är det ett naturligt och ett säkert också smart beslut att lämna över ordförandeklubban till någon annan, ett beslut som vi alla så klart respekterar (även om vi tycker att det är tråkigt).

Som väl är så vet vi att han kommer att vara kvar som idéspruta och fortsätta att kämpa för att hans äldsta barn, NocOut.se ska få fortsätta att växa och frodas. Är man pappa till ett något så fint som NocOut.se så är man…

Vad händer nu? Klubbens nya ordförande kommer att väljas på nästa årsstämma och fram till dess har valberedningen det ärofyllda uppdraget att scouta fram klubbens nästa ledare och ordförande.

//Styrelsen