Ingen har väl missat att vi i år har bjudit in en av Sveriges mest välkända atleter att föreläsa för oss. Den 24:e september kommer Johan Olsson att hålla en föreläsning för oss i Collegium. Mer info och anmälan hittar du här: Föreläsning med Johan Olsson.

Utöver denna föreläsning har vi även glädjen att meddela att det kommer finnas möjlighet att träna tillsammans med Johan innan föreläsning. Japp. Du läste rätt. Du kommer få träna tillsammans med en OS-guldmedaljör! Det är något att skryta om för barnbarnen eller för kollegorna på jobbet. Passet kommer att vara skidspecifikt men med löparskor på fötterna istället för skidor. Och som grädde på moset. Det är kostnadsfritt för dig som ska på föreläsningen! Det enda kruxet är att det är begränsat antal platser så in och anmäl dig. Mer info och anmälan om detta träningspass hittar du här: Inspirationspass med Johan Olsson

17:00-18:00 Träningspass med Johan Olsson i Vidingsjö motionscentrum
18:30-19:00 Insläpp, fika och mingel
19:00-21:00 Föreläsning (med 15 minuters paus i mitten)

För frågor kring träningspasset vänligen vänd dig till skidsektionen på e-postadressen skidor@nocout.se.