Ni som kör SkiErg eller roddmaskin från Concept2 kanske redan känner till de ”challenges” man kan delta i via Concept2 för att motivera och utmana sig själv.

För den som inte känner till så är Concept2 tillverkaren av de roddmaskiner som klubbmästerskapen brukar hållas på – och även tillverkaren av SkiErg för oss som vill plåga oss med dylika redskap. Vad Concept2 ju också har är loggning online, och framför allt olika ”challenges” över året. Några av dessa utmaningar är individuella, medan andra är baserade på lag-utmaningar.

Nästa utmaning ”Fall Team Challenge” startar den 15 september och det är en team-utmaning. Passande nog finns nu ett nyregistrerat NocOut-team att vara med i. Det finns även en ”affiliation” för NocOut att lägga till i sin profil för att gemensamt samla totalsträcka.

Vid frågor kontakta Team captain Patrik Lantto på patrik.lantto@gmail.com!

Läs mer på https://log.concept2.com/challenges, och Get In!