Kommande tioårskalas är fullbokad

Nu laddar vi inför festen den 19:e oktober. Du som inte fick plats på årets fest behöver bara vänta 10 år till. Då lovar vi att fira stort än en gång 😉 Innan dess kommer NocOut.se att ha grymma medlemsfester också. Men även de brukar bli fullbokade så nästa gång får du hänga på låset.

Alla är välkomna till våra speciella träningspass som vi har under vår jubileumsdag. Kolla ”På gång” för mer info.

Du som är anmäld till festen: Vi värmer upp med gemensam NocOut.se-förfest (mer info under rubriken På Gång) och kl. 18:00 öppnar portarna. VARMT VÄLKOMMEN!

——————————————-

Hur länge har du väntat?

Några få i NocOut.se har väntat i 10 år, andra i 5 år medans vissa knappt hunnit vänta alls. Hur som helst, det är nu det händer! Det är snart dags för klubbens makalösa 10-årsfest.

Vi vill att du kommer!

För att det ska hända så har vi bokat ett av de absolut bästa partybanden och det kommer att serveras en läcker 3-rättersmeny ihop med passande drycker. Vi har också en hel drös med partyglada NocOutare på plats. Som om inte det är nog så får alla medlemmar ett subventionerat och tokigt lågt pris.Om du inte redan anmält dig, nu är det dags för anmälan stänger sön 13 okt!

Som vi brukar säga, Get In, NocOut.se!

Bra att veta:

Plats: ”Frimis”, Frimurarehotellet på S:t Larsgatan 14, Linköping
Tid/datum: 19 oktober, 18:00
Klädkoden är våra klubbfärger (rött, svart och vitt). Låt fantasin flöda!
Pris: 500 kr (subventionerat pris för medlemmar)
Sista dag för anmälan: Söndag 13 oktober kl. 23:59
Först till kvarn gäller eftersom vi har begränsat antal platser

 

Bonus!

Lördagen den 19 oktober kommer att bli en härlig NocOut-dag med mer än fest. Det kommer att bjudas på specialpass och massor av chanser till grym träning. Därefter blir det en rolig förfest och sedan startar vårt fantastiskt tioårskalas. Håll koll på hemsidan ”På gång” och vårt Facebook-eventet så missar du inte någonting.