Uppdaterad: 2020-04-05

COVID-19, mer känd som Corona i folkmun, fortsätter dessvärre sin framfart. Sedan vi senast skrev inlägget nedan har mycket hänt.

I Riksidrottsförbundets sammanfattning kring de nya råden från Folkhälsomyndigheten kan man läsa att ”i de allmänna råden understryks vikten av att hålla avstånd mellan varandra, att alla är noggranna med sin handhygien och att personer med sjukdomssymtom stannar hemma”.

Och det är mot dessa rekommendationer som vi, i IK NocOut.se, väljer att tillsvidare fortsätta att köra på ”som vanligt”. Merparten av våra aktiviteter sker numera utomhus vilket rekommenderas (och det enda som är inomhus är våra simpass (men där följer vi direktiv från Medley)). Det är dock fortfarande av yttersta vikt att du som deltagare följer nedanstående rekommendationer när du deltar på våra pass:

  • försök håll avstånd till dina klubbkompisar
  • hosta/nys dig i armvecket.
  • och det absolut viktigaste, känner du dig det minsta sjuk så stannar du hemma.

Vi utgår helt enkelt från att du själv tar ansvar för din och dina medmänniskors hälsa.

Vi följer noggrant rekommendationerna som kommer från myndigheterna och kommer det nya så kommer vi såklart att följa dessa. I och med detta kan pass ändras med kort varsel. Ledare kan bli sjuka, sitta i karantän eller så kommer nya rekommendationer som gör att vi måste planera om helt. Håll därför koll på hemsidan för senaste nytt.

Var rädda om er!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen i IK NocOut.se


Publicerat: 2020-03-13

Det har förmodligen inte undgått någon att vi har ett Coronavirus som sprider sig över vårt avlånga land och i världen. Under onsdagen (den 11:e mars) beslutade regeringen att begränsa allmänna sammankomster som i ett led att minimera smittorisken. Vi likt många andra följer händelseutvecklingen för Coronaviruset och Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Med tanke på detta väljer vi att ställa in cykelsektionens upptaktsträff tisdagen den 17:e mars. Tanken är dock att på något sätt arrangera en ”träff” när restriktionerna släppt. Likaså kommer bussresan till Göteborgsvarvet att ställas in då det inte blir något lopp.

Vi väljer dock att tillsvidare fortsätta att ha våra träningstillfällen som vanligt tills nya direktiv kommer från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Kom ihåg att det är av absoluta vikt att du avstår från att delta på våra och andras aktiviteter om du känner dig minsta sjuk och/eller uppvisar symptom på Corona (info hittar du på 1177.se Om Covid-19 – Coronavirus).

Var rädda om er!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen i IK NocOut.se