Tillsammans med Stångåstaden bjuder vi in till nedanstående sex tillfällen för dig som vill springa tillsammans med likasinnade och utveckla din löpning.

Detta är ett arrangemang där roligt, socialt och utvecklande är nyckelord. Alla är välkomna oavsett fart, tidigare kunskap och ambition. Med andra ord som vilket NocOut-pass som helst. Bor du inte hos Stångåstaden så är du självklart välkommen att delta ändå.

Vi träffas klockan 17:30 vid Ryds Motionscentrum (leta efter en röd NocOut-flagga). Vi inleder med att köra några enklare löpskolningsövningar innan vi delar upp oss i mindre fartgrupper och springer något av slingorna i anslutning till motionscentrumet.

Kom ihåg! Med anledning av COVID-19 så uppmanar vi er alla att komma ombytta, vi delar inte vattenflaska, vi hostar/nyser i armveckan och vi stannar hemma om vi är det minsta sjuka.