Våra klubbkläder har snart sett likadana ut i tio år. Den som varit medlem eller känt till klubben länge vet att vi till en början sprang omkring i svarta tröjor. Efter ett tag lämnade vi det svarta bakom oss och tog sikte mot det röda. En färg som nu skarpt kännetecknas med klubben. För hur många är vi inte som vänder sig om så fort man ser någon rödklädd motionär i tron om att det är en klubbkompis?

Trots att vi har otroligt fina kläder så kände vi att det var dags för en förnyelse. Med tio år i ryggen så var det helt enkelt dags för att ge våra kläder en stor portion kärlek. Vi kan lova att det röda kommer att vara kvar som bas, men mer än så vill vi inte säga. Ni får nöja er med sena peeken här ovan.

Shopen öppnar fredagen den 24:e april och tillvägagångssättet att handla kommer vara precis som vanligt. Mer info kommer dock att komma och vem vet kanske ytterligare glimtar av den nya designen?