Då omständigheterna är annorlunda mot tidigare år har vi istället för att ställa in årets SummerCamp valt att genomför det här hemma i Linköping. Se det det som ett dagkollo eller varför inte ett SummerCamp Home Edition.

Årets sommarläger kommer gå av stapeln från torsdag 23:e juli till lördagen den 25:e juli. Knutpunkt kommer vara Livgrenadjärmässen på Garnisonsområdet och vi erbjuder totalt 20 platser. Från ”Mässen” tar vi oss sedan ut på diverse olika roliga aktiviteter i vårat närområde (för mer detaljer se agendan här nedan). Det kommer att bli totalt åtta olika pass på tre dagar, där till kommer det även erbjudas vin- och ostprovning samt annan god mat som vi intar i ”Mässens” fantastiska rymliga lokaler. Priset för detta anpassade läger är endast 1800 kronor och då ingår all mat samt kostnaderna knutna till  aktiviteterna. Oslagbart! Hur går man tillväga för anmälan? Jo, enkelt. Klicka på länken här bredvid, fyll i dina uppgifter och därefter betala: Anmälan SummerCamp Home Edition.

Och för dig som ändå vill komma hemifrån och få ännu mera lägerkänsla så finns det också möjlighet att boka rum på Livgrenadjärmässen och bo där från fredag (24:e juli) till söndag (26:e juli). Boendet för en person kostar 1350kr (inkl. frukost) och för två personer under samma period (inkl. frukost) 1900 kronor. Är ni intresserade av detta erbjudande så släng iväg er bokning till: ekonomi@nocout.se

Agenda!

Har ni några frågor eller funderingar kring detta SummerCamp Home Edition är ni välkomna att kontakta vår egna lägergeneral Gustav Lind.