Många är ni som skulle ha cyklat något av Vätternrundans alla lopp kommande vecka. Av anledning som vi alla känner till så blir det inte av och likt många andra organisationer så låter även Vätternrundan sina anmälda deltagare att samla ihop sina mil, men på hemmaplan.

Veckan som står i antågande kommer därför att bli en riktig cykelvecka där du kommer att ha möjlighet att samla ihop dina mil till det lopp som du planerat att köra. Men du behöver såklart inte ha planerat att köra något av Vätternrundans alla lopp för att delta på våra pass. Är du bara medlem så är du välkommen. Hur ser då veckan ut med ett par cykelglasögon på? Jo, enligt följande:

Måndag 8 juni: Kortare långpass

Tisdag 9 juni: Kortare långpass

Onsdag 10 juni: Kortare långpass

Torsdag 11 juni: Kortare långpass eller intervaller (i samarbete med CK Hymer).

Fredag 12 juni: Vilodag (japp, även cyklister behöver vila ibland)

Lördag 13 juni: Grande finale, långpass min Vätternrundan!

Söndag 14 juni: Njut av din insats!

Alla olika fartgrupper och distanser kommer erbjudas. Klicka dig in till respektive pass för att få mer detaljerad information.

Kom ihåg att vi är mitt i pågående pandemi och alla restriktioner samt rekommendationer som gäller i samhället i stort gäller även under våra träningspass. Känner du dig det minsta krasslig, var då snäll och stanna hemma!