Ingen har nog missat nyheten om gårdagens olycka med en av våra klungor i Hogstad, Mjölby. Olyckan berodde på att en grävling sprang ut på vägen som klungan sedan krockade med varpå ett stort gäng körde ihop och gick omkull. Ett handfull av våra klubbkompisar fördes med ambulans eller tog sig av egen maskin till sjukhus. 

Värst drabbades tre av våra klubbkompisar som är inlagda på sjukhuset. Vi har varit i kontakt med dem själva eller deras anhöriga under förmiddagen och har fått information om att läget med dessa lyckligtvis är stabilt. Övriga som drabbades är blåslagna, har ömma kroppar men vid gott mod hemmavid.

Vi vill rikta ett stort tack till de som var med i den drabbade klungan. Alla skötta sig exemplariskt genom att själva stänga av vägen i båda ändar, larma 112 samt tog hand om de skadade. Vidare vill vi även tacka alla er som med kort varsel ställde upp på olika sätt genom allt ifrån hämta cyklar till att på olika sätt hjälpa till för att underlätta. Man blir rörd av att se det engagemang som finns och hur ni alla ställer upp för varandra. 

Imorgon måndag den 15:e juni klockan 18:00 bjuder vi in till en ”träff” på Livgrenadjärmässen där du kan umgås, prata av dig samt såklart ta en fika. Eftersom vi har en rådande pandemi med restriktioner om max 50 deltagare så behöver du dels vara frisk och kry men även anmäla dig för denna träff. Vi kommer att prioritera de som var med i den drabbade klungan, så blir vi för många kommer dessa klubbkompisar att välkomnas i första hand. Anmälan görs via denna länk: Fikastund  

Vad rädda om er. 

Vänligen

Styrelsen i IK NocOut.se genom Andreas Fröberg