Efter vårens succé med löparkvällarna med Stångåstaden så kunde vi inte motstå att köra en favorit i repris. Sex nya tillfällen är inplanerade med start redan på torsdag den 3 september. För att vara extra tydlig är det med andra ord nedanstående tillfällen du ska skriva in i din kalender:

Likt i våras utgår vi från Ryds motionscentrum, starttid är 17:30 och vi håller på i lite drygt 60 min. Alla oavsett nivå och ambition är välkomna att delta under dessa tillfällen där att ha roligt är ledordet. Ingen föranmälan behövs, det är bara att dyka upp. Men med tanke på rådande läge kring COVID-19 så dyker man såklart inte upp om man mår dåligt och vi ser till att hålla distans till varandra.

Varje pass att inledas med enklare löpskolning innan vi därefter delar upp oss i olika fartgrupper (allt från de som vill springa längre till de som vill jogga lite kortare). Vi välkomnar alla boende i Stångåstaden men även dig som redan är medlem i IK NocOut.se. Och du som är boende i Stångåstaden och som ännu inte är medlem kan, hör och häpna, bli medlem helt kostnadsfritt. Vilket härligt erbjudande! När du fyller i dina uppgifter under bli medlem så lämnar du bara en kommentar om att du bor i Stångåstaden. Resten sköter sedan vi!

Nu ser vi fram emot en riktigt härlig höst i löpningens tecken tillsammans!