Vi är redan inne i september och det är endast nedanstående fyra klubbmästerskap kvar innan vi har en totalvinnare klar.

Hur är då aktuell poängställning kanske du undrar? Tidigare har vi haft den tillgänglig på hemsidan, men i och med den nya hemsidan så har vi inte ännu hunnit implementera det i resultatarkivet.

Lyckligtvis har vi klubbkompisar som är nyfikna och har på sina egna kammare skött egna listor. Tobias Palmkvist är en av dessa eldsjälar och han har delat med sig av listan som han har hållit ajour. Tack Tobias!

Vad visar då poängställningen? Vem är närmst att bli år 2020 klubbmästare?

På damsidan leder Emma Hektor med sina 600 poäng. Dock endast 38 poäng före tvåan Mikaela Karlström. På bronsplatsen hittar vi Lotta Annell med nästan lika mycket poäng i försprång till fyran Åsa Danell. På herrarnas topplista är det skrivande stund inte lika jämnt även om det kan vända fort. På förstaplats hittar vi Jimmy Thörnberg som skrapat ihop 637 poäng, 105 poäng före tvåan Karl Norén. På tredje plats hittar vi Tomas Hektor som endast har ett försprång på 14 poäng mot jagande Lukas Franzon. Det kommer med andra ord bli en riktigt rafflande avslutning på årets säsong och vem som får den ärofyllda titeln klubbmästare på dam- respektive herrsidan..

Aktuell poängställning hittar du här: