Vi brukar alltid ha en stor höstföreläsning för er. Ofta har vi hållit den med välfyllda läktare i Collegium, Linköping. År 2020 är dock ett ytterst speciellt år på många sätt och vis. Med tanke på rekommendationer och restriktioner så kommer årets stora föreläsning inte bli som tidigare år, men den kommer tro det eller ej faktiskt att bli av men med den stora skillnaden att den blir digital i år.

När, var, hur och inte minst vem? 

Årets höstföreläsning kommer att gå av stapeln redan nu på tisdag den 27 oktober klockan 18:00. Länk till denna digitala föreläsning kommer att mailas ut till er under dagen (måndag), men det går lika bra att använda följande länk: Digital föreläsning: Gunnar Söderström! – LÄNKEN ÄR INAKTIVERAD.

Föreläsningen kommer att spelas in vilket innebär att du som inte har möjlighet att se den idag kommer kunna se den i efterhand.

Årets höstföreläsare Gunnar Söderström

Och nu till det kanske viktigaste. Vem kommer hålla föreläsningen? Jo, ingen mindre än Gunnar Söderström! Vem är då Gunnar? Han vann 2019 pris som årets talargenombrott, han har gästat flertalet  poddar, är gammal triathlet och kommer att föreläsa om motivation, inspiration samt varför vissa kan leverera på tävling medan andra inte. Vi är väldigt exalterade över att få höra honom föreläsa och hoppas att ni känner detsamma.

Har du frågor så kommer dessa att kunna ställas i anslutning till föreläsningen.