Enligt sägnen så sägs Vidingsjöskogen fyllas med diverse olika väsen, spökar och skräckinjagande löpare under alla helgons dag. Hur läskigt det än må vara så är det här någonting som vi måste utforska. Stämmer det verkligen? Vi känner att det här behöver utredas och vi vill inte behöva göra det själva. Vi upprepar därför tidigare års succéer och kör ett extrainsatt pannlampspass på alla helgons dag fredagen den 30 oktober för att ta reda på det. Kom och spökspring med oss! Det enda som du behöver förutom kläder att springa i är en pannlampa.

Vi samlas på parkeringen vid Vidingsjö motionscentrum klockan 18:00 och sedan springer vi iväg i smågrupper om cirka 2 till 4 personer med ett par minuter mellan varje grupp. Vi springer sedan den cirka 5 kilometer långa reflexbanan. Och det är inte otänkbart att det dyker upp en och annan pulshöjande överraskning i skogen så vi får vara på vår vakt. Eftersom det är alla helgons dag och halloween-tider så uppmuntrar vi till utklädnad. Kanske kan vi på så sätt hålla spöken och andra diverse otäckheter på distans medan vi springer.

Välkomna önskar klubbens Ghostbuster-sektion!