Igår hade vi en riktigt hejdundrande föreläsning med energiknippet Gunnar Söderström. För första gången någonsin körde vi en helt digital variant och det ska ärligt sägas att det kändes väldigt annorlunda att stå framför en greenscreen och endast ha kameror tittandes på än när undertecknad hälsade er alla och Gunnar välkomna. Vi håller tummarna för att utvecklingen kring COVID-19 snart vänder och går åt rätt håll igen så att vi nästa år återigen kan ses ”på riktigt” i Collegiums föreläsningssal.

Anna Wallentinson ställer frågor till Gunnar Söderström under den digitala föreläsningen tisdagen den 27 oktober.

Vi hoppas att ni alla uppskattade föreläsningen med Gunnar och att ni känner er inspirerade att addera lite mental träning bredvid den fysiska. För det verkar ju finnas en outnyttjad kraft som vi alla säkert skulle kunna ha stor användning för under träning, ett lopp eller i privatlivet. För er som inte hade möjlighet att se föreläsningen så kan vi meddela att den nu finns tillgänglig under nedanstående länk fram till söndagen den 8 november. Därefter kommer den att plockas bort.

Digital föreläsning: Länken är inaktiverad!

Avslutningsvis ett stort tack till Gunnar för att du ville föreläsa för oss. Vi vill även passa på att tacka Imponera för att de hjälpte oss att få till en riktig proffsig sändning, våra sponsorer samt RF SISU Östergötland som möjliggjorde denna sändning åt oss. Och sist men inte minst till er alla som tittade och kommer titta på sändningen.

Text: Andreas Fröberg, Ordförande IK NocOut.se