Utifrån rådande läge så har det idag beslutats om skärpta råd för Östergötland fram till åtminstone 19 november (mer info här: Lokala allmänna råd).

Det innebär kort att vi avstås från att vistas i inomhusmiljöer (så som träningsanläggningar och badhus). Man ska undvika om möjligt fysisk kontakt med andra personer än de i ens hushåll samt att man avråds från att delta i sociala umgängen. Med andra ord allting som klubben erbjuder. 

Med tanke på dessa skärpa råd från Folkhälsomyndigheten så har vi idag (torsdag den 29 oktober) beslutat att pausa klubbens verksamhet från och med fredag den 30 oktober och tre veckor framåt. Därefter kommer vi att fatta ett nytt beslut utifrån rådande restriktioner. Detta innebär helt enkelt att klubben inte kommer erbjuda några simtider, spinningpass, tider i Campushallen samt några övriga gemensamma träningspass så länge de skärpta råden gäller.

Vi tycker såklart att det här är jättetråkigt, men vi vill som klubb ta vårt samhälleliga ansvar för att se till så att smittspridning dämpas. Vi måste alla helt enkelt göra våra uppoffringar. Även om vi fysiskt inte kan ses så får vi se till att ha varandra i tanken. Vi håller tummarna för att dessa gemensamma insatser ger effekt så att vi snart återigen kan träffas, ha kul och träna ihop. 

Har ni några frågor och funderingar är ni välkomna att kontakta oss på info@nocout.se.

Var rädda om er!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen i IK NocOut.se genom ordförande Andreas Fröberg