December och julen närmar sig med stormsteg. Redan om drygt en vecka är det dags att tända det första ljuset i adventsljusstaken. Julen innebär för oss även att det är dags för vår traditionsenliga glöggkväll. Tyvärr tillåter inte de skärpta råden oss att ses, men misströsta ej. Likt vår föreläsning med Gunnar Söderström så kommer årets glöggkväll bli en digital variant.

Sändningen kommer ni att kunna följa via följande länk: Youtube – Digital glöggkväll 2020!

Vi vill därför att ni redan nu bokar in söndagen den 6 december klockan 17:00 till 18:00 i era kalendrar. Då kommer vi sända årets glöggkväll live från Livgrenadjärmässens lokaler. Agendan kommer vara fullsmetad med allt från rapporter från våra sektioner till prisutdelningar. Det vill ni inte missa.

Och vi förstår att ni är ledsna över den missade skinkmackan och glöggen. För att kompensera för det så har vi satt ihop en påse med smaskigt adventsfika. Vi kan kalla den för glöggkvällspåse. Denna påse innehåller allting som kan tänkas behöva framför sändningen av årets glöggkväll. Eller vad sägs om bland annat en flaska glögg, kola från Börslycke Gård och mer därtill? Det är ett begränsat antal om 50 stycken påsar så det är först till kvar som gäller. Anmälan görs via nedanstående länk och din påse hämtar du ut på Smestad Cafe antingen fredagen den 4 december eller lördagen den 5 december mellan 12:00 och 16:00.

Anmälan: Glöggkvällspåse

Vi hoppas att ni ser fram emot årets glöggkväll. Det gör i alla fall vi. Trots att vi inte kommer kunna ses på riktigt.