Under glöggkvällen informerade vi om att klubben skapat en sida på plattformen Discord. För några av er, förmodligen er som deltagit på våra Zwift-pass, så kommer det inte som någon större överraskning då vi använt den för anmälan till Zwift-passen. Men för att endast använda det för våra cykelpass så tänkte vi att vi skulle kunna använda det lite bredare.

Olika kanaler för olika ändamål

Hemsidan kommer såklart alltid att vara den primära plattformen för information. Glöm inte det. Eftersom att Facebook:s algoritmer inte tillåter än att se allting i ett kronologiskt flöde så har vi nog alla känt ett behov av ett ställe där vi kan få en digital gemenskap utan yttre påverkan.

Ni är exempelvis väldigt många som efterfrågat en plattform för köp-och-sälj. Vilket nu  finns på klubbens Discord-sida. Discorden blir dock inte bättre än vad vi gör den till. Vi hoppas därför att ni är många som kommer använda den.

Under kategorin allmänt hittar ni som nämnt ovan en köp-och-sälj-kanal. Ni hittar även bland annat ett klotterplank och träningskompis-sökes. Utöver en allmänt kategori så finns det även egna kategorier för våra sektioner med underliggande kanaler för att diskutera olika typer av träningspass.

Vad krävs?

Det enda som krävs för att få tillgång till Discorden är att du skapar ett konto på den plattformen. Det tar dig några sekunder och därefter har du möjlighet att interagera med alla dina klubbkompisar. För att nå plattformen klickar du här: Discord – IK NocOut.se

Hur bra är inte det? Har ni några frågor så är ni välkomna att höra av er till info@nocout.se.