Nu har vi precis passerat halvvägs mot jul och den 24:e december. Under denna tid på året finns det många varianter av julkalendrar att hitta, vissa innehåller choklad och andra erbjudande. En av de bättre vi stött på står klubbens sponsor Skill för. De har tillsammans med oss satt ihop en aktivitetskalender. Perfekt om du vill ha tips på olika övningar och massa annat kul.

Ni hittar kalendern via följande länk: Skill aktivitetsluckor jul 2020 

Tips på tillgängliga tjänster

Utöver att göra grymma julkalendrar så jobbar Skill med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Tjänsteutbudet består av rekrytering, bemanning och utbildning och deras kunder finns främst inom industri, IT och teknikbranschen. Skill är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.

Kanske känner du att du vill hitta på någonting nytt eller att du är redo för ett nytt steg i karriären. Här nedan hittar ni fyra av många tjänster som Skill jobbar med just nu.

Skulle något av dessa två inte falla i smaken så hittar du såklart fler jobb på Skill.se.