VI LETAR EFTER DIG!

Klubben har funnits i över tio år och planen är såklart att finnas minst lika många år till. 2020 blev ett år där mycket sattes på paus och där vi blev många erfarenheter rikare. Nu står vi framför ett ovisst 2021. Om det kommer påverka oss? Absolut, men vi tänker att detta ger oss möjlighet att utvecklas ytterligare och ta nya kliv för att utveckla klubben och gå från bra till bäst.

I mitten på februari är det dags för årsmöte och vi har två lediga platser (en ledamot och en suppleant). Vill du vara med på den resan och bidra till att vi når ytterligare framgångar och få människor att känna rörelse glädje? Ja, då tycker vi att du ska läsa vidare.

Vad behöver vi?

Allt engagemang som alla ideella krafter lägger ned på klubben är vi väldigt tacksamma för. Oavsett om det är som ledare, medlem eller en del av styrelsen. Vi har under hösten utvärderat styrelsens sammansättning och hittat (kompetens)luckor som behöver fyllas. Vilken roll du än är intresserad av att söka så är det viktigt att du är inställd på att lägga tid på klubben. Vi är medvetna om att alla har ett liv utanför klubben och självklart ska inte NocOut.se ta all ens tid. Absolut inte. Det vi dock önskar är däremot engagemang, en vilja att vara med och att man verkligen vill bidra.

Ledamot

För denna position söker vi främst dig som sitter på kommunikatörskills. Du som vet hur man skriver en intressant artikel, sätter ihop en intresseväckande kampanj och når ut genom Facebook och Instagrams algoritmer. Detta är ett av de områden där vi känner att vi behöver förbättra oss. Vi är trots allt en digital klubb och en föregångare i många avseenden. Vi vill inte tappa den ledartröjan utan ta stormsteg framåt på området och göra nya grejer som ingen annan tidigare tänkt.

Suppleant

Som suppleant hos oss spelar det ingen större roll om du är mångsidig eller har ett specialområde. Det viktigaste är att du vill vara med och engagera dig. På pappret är det skillnad mellan ledamot och suppleant, men vi ser det inte riktigt så. Du är en del av styrelsen och får vara med lika mycket som övriga ledamöter.

Intresserad?

Låter något av ovanstående intressant eller vill du på något annat sätt engagera dig (kanske skriva artiklar till hemsidan eller som ledare i någon av våra sektioner)? Släng då iväg ett mail till info@nocout.se senast söndagen den 28 februari 2021. Vi ser fram emot att höra från dig!