Äntligen är årets första klädshop hos Trimtex öppnad. Denna shop är så gott som fullsmockad med alla våra plagg (saknas gör skidkläderna). Klädshoppen stänger den 14 februari och leverans sker under vecka 13 (påskveckan).

Ta dig och funderare kring vad du behöver och klicka dig därefter in till shoppen (läs stycket längst ned om du undrar hur man går tillväga). Glöm inte bort att det här är det perfekta tillfället om du vill möta våren i lite nya fräscha kläder. Leveransen sker som tidigare nämnt i början av april och årets andra shop har inte leverans förrän veckan innan midsommar. Med andra ord, tänk till vad du behöver för att vara redo när värmen kommer till våra breddgrader. För snart är den här.

Läckert underställ och tunnare jacka

En shop är ju inte riktigt fulländad om vi inte har en nyhet. Denna gång har vi faktiskt två att komma med. Först ut är en otroligt läcker och diskret underställströja i rött. Perfekt när det vankas träning eller tävling när temperaturen är några plusgrader för mycket för att köra i jacka och samtidigt några för få plusgrader för att endast köra i T-shirt eller linne. Den andra nyheten är en liten tunnar dunjacka i svart. Som klippt och skuren för fina vår- och höstdagar alt. en kylig midsommarafton.

Juniorkläder

Även om vi inte har någon barn- och ungdomssektion så tycker vi ändå såklart att de ska få chansen att ha på sig lika snygga NocOut-kläder som oss äldre. I denna shop finns det därför de tre plaggen träningsbyxa, träningsjacka och T-Shirt i juniorstorlekar.

Hur går man tillväga för att handla?

Har du sedan tidigare ett konto på Trimtex.se så loggar du in som vanligt och letar dig in på vår klubbshop. Har du däremot inte det så gör du såhär:

1. Klicka dig in på Trimtex.se och därefter “Skapa ett konto“.
2. När du skapat ett nytt konto klickar du på ”Mitt Trimtex”.
3. Klicka därefter på ”Lägg till ny Teamshop”. Du kommer då till rutan ”Teamkod för inloggning”. Skriv teamkoden: nocout och klicka därefter på ”lägg till nytt företag/klubb”.
4. Då kommer klubbens namn upp, klicka på namnet för att sedan nå vår klubbshop.

OBS! Kläderna anpassas efter vår design och tillverkas efter beställning. På grund av detta så är det ingen bytes- och eller returrätt på kläderna. Är du osäker på storlek så rekommenderar vi dig att antingen använda dig av Trimtex storleksguide alternativt ta hjälp av en klubbkompis.