Minusgraderna fortsätter och det blir bit för bit mer snö på våra konstsnöbanor. Men det här veckan vill jag flagga för ett samhälle som är flitiga i sin klubb. Nämligen Björsäter SK. Dom arrangerar inte bara ett roligt och folkligt triathlon utan dom drar spår med skoter för skidåkning med. 6km böljande natursnöspår ute på åkrarna bakom skolan. Sväng höger i korsningen i Björsäter och parkera bakom skolan. Det är lite mjukt på sina ställen så ta inte dom minsta trugorna om ni kan välja. Swisha en frivillig slant till BSK, 1231899939.

6 KM spår i Björsäter

För övrigt den här veckan är det ut som följande på fredag kväll.

Vreta SkiCenter har jobbat på bra och har nu hela konstsnöslingan på 3,2km med dubbelspår klar. 10km natursnöspår på golfbanan och ett barnspår vid starten av konstsnöspåret. Även Olstorp har ett skatespår på 2,5km. Risk för genomslag där.

Sya Skidstadion har också utökat med ytterligare slingor i konstsnöspåret. 6km dubbla spår totalt varav 4,5km konstsnö.  NYTT!  Ett öppet ”åk” mellan 6/2 till 14/2 på 40 respektive 20km. För mer info se K-Bygg slingan.

Kimstad har tävling hela helgen.

Åtvidaberg fortsätter med 7 och 2,5km naturspår.

Åbysäcken har nu hela konstsnöslingan öppen på ca 2-2,5km

Linköpings golfklubb verkar dessvärre har en del skräp och sten i spåren men dom finns där om ni inte vill ta er så långt.

Landeryds golfbana har nydragna spår men med risk för genomslag.

Skidsektionen önskar en solig skidhelg

För mer aktuella info kolla in skidspar.se