Där kom den, som ett brev på posten. Värmen! Något som vi börjar längta efter. Kanske lite beroende på hur mycket skidentusiast som bor i dig. Som tur är har vi förhållandevis många skidkubbar i vår omgivning som preparerar sina spår med konstsnö. Så veckans spårrapport vill vi tillägna all ideel verksamhet  och dessa entusiaster och eldsjälar som gör att vi fortfarande kan åka skidor. Tänk nu på att om det ska bli många plusgrader under dagen så är spåren oftast bäst på morgonen. Efterhand så kan spår kanterna bli mjuka likaså blir stavfästet mjukare efterhand.

Vreta SkiCenter har fortfarande gott om konstsnö. Spåret runt är 3,2km.

Sya Skidstadion kan leverera 3km spår.

Åbysäcken (Hackefors) har sin slinga i skogen på 2km. Enstaka genomslag kan förekomma.

Kimstad Skidcenter erbjuder en runda på ca 1,7km.

Följ med spänning spårens utveckling på skidspar.se

Varma hälsningar från skidsektionen.