Nu är årets första KM avslutat. Ett KM som var virtuellt och kunde följas med spänning under dom två veckor det genomfördes. Skidsektionen är väldigt glada att det var så pass många som ville genomföra det. 16 herrar och 12 damer.

Banan var på tre varv om vardera 3,2km ute vid Vreta SkiCenter. En utmanande bana med en krävande uppförsbacke på 400m och en utmanande nedförsbacke på det. Alltså totalt ca 9,6km totalt och i år var det samma sträcka för både herrar och damer.

På damsidan vann Antonia Tengbom med övertygande 32:40 följd av Mikaela Karlström som gjorde en bra tid tidigt på fm den första lördagen och med Frida Nikesjö på en hedrande 3:e plats.  På herrsidan tog inte helt oväntat Jakob Karlsson 1:a platsen med tiden 24:35 följd av Tobias Palmkvist och på sista dagen knep Thomas Nordman 3:e platsen. Stort grattis till er alla för väl genomfört KM. Vi väntar på nya fina och coola medaljer så håll er till tåls.

Nästa KM är 3000m virtuellt, som genomförs under vecka 12.